Šta je novo?

Gran Turismo 5

Pa vec su svi stavili fotke odavno :)

Pa vec su svi stavili fotke odavno :)

Koje fotke ?

Evo je i moja raga, onda. :d
Nego ima je FOrzi 3, samo neka nadrana verzija sa 450 KS. :) Moja ima samo 350 :D

front.jpg

Da se ispravim, ipak je 98, 99%.. :)

Sta je photobucket ?
Nije ovo moja astra, al ista je, ovaj je izbrisao tablice. :)
Pitaj Borisa i ekipu kako ide posle gajbe piva i masnog bureka. :)

pa zar uopste i postoje PC simulacije ?

Inace da sam ja jedini ovde ljubitelj automobila iz naroda koji se vozi gradskim prevozom :D

Ali to samo dok ne uleti neki kes a kad uleti onda cu da se castim nekom Subaru Impreza-om :D

Sony has revealed that over one million gamers in Europe, Australia and New Zealand have downloaded the GT Academy Time Trial since launch on 17th December.

A kakve veze ima % tipa igrača neke igre. Šta to govori o igri. Pa 50% igrača PESa i Fife su deca od 4 godine koja nasumično pritiskaju dugmiće, pa ako padne neki autogol ili nešto iz kornera.

Sony has said that Gran Turismo 5 will not be released in Japan this March after all, and in fact it doesn't know when the game will be released.
Sony has blamed the latest delay on ambiguous production issues, according to Reuters.

ZnQAr.jpg

Poslednja izmena:
Bolje neka izbace igru kada bude 100% gotova nego da zbrzaju, nije da nece biti sta da se igra ove godine ;).

Bolje Borisu da daju da piše kod, nego da po forumu piše "samo da ne bude..." "nadam se da neće...", "ako urade, onda...". Em tema neće imati negativni naboj, em će igra pre izaći :).

ma ne radi se o tome.. u poslednje vreme imam utisak da oni vise trose vreme na poziranje po sajmovima, trosenje vremena na trejlere, pravljenje hajpa, nego da rade samu igru..

Bagovi u svakom slučaju nisu razlog odlaganja GT5. Bagova sigurno nema od 2008, ako ih je ikada i bilo.

A kraj godine ne zvuči realno, tako da, bez uzbuđavanja...

Dec 2004 - Gran turismo 4 (Japan)
May 2005 - Forza
May 2007 - Forza 2
Oct 2009 - Forza 3

:D

Pa oni imaju već spremnu Forzu 4, 5 i 6 :D. Samo čekaju da PD opet najavi izlazak igre, pa da ovi izbace još jednu. Ovo u oktobru 2009 je bilo, što bi naš narod rekao, "moša" :D:D:D

Zavisi kako se budu prodavali DLC-ovi, mozda na kraju ispadne da im se vise isplati da ne prave novu Forzu do sledeceg xboxa.
Mozda ubace Natal podrsku :D.

ma ne radi se o tome.. u poslednje vreme imam utisak da oni vise trose vreme na poziranje po sajmovima, trosenje vremena na trejlere, pravljenje hajpa, nego da rade samu igru..
+1 Ja sam odavno stekao taj utisak.

To se desava kada dobijes odresene ruke.
Medjutim, obicno se kao rezultat dobije odlicna igra, ali i veliki troskovi.
Slicna stvar se desila sa Shenmue2.

Samo da ne bude priča kada GT5 izađe da je to koštalo više triliona dolara i da Sony propada, kao što je propao kad nam je dao cell i BD za male pare :).

Nazad
Vrh Dno