Šta je novo?

LG 32LG2000 Input/Output Pitanja

kamango604

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2006
Poena
660
Dakle imam ovaj TV vec nekih god i nesto. Odmah sam se odrekao Audio-outa zarad 2 HDMI.

Pitanje, citao sam na netu da je moguce ubosti scart adapter koji razlikuje in/out signale i da na njega nakacim cinceve do pojacala. Da li je to moguce i da li uopste moj tv ima out signale na scartu?

Drugo pitanje, na TVu imam PCMCIA card slot koji po uputstvu podrzava prosirenja. ALi kakva? Da li mogu da ubacim usb pcmcia hub i da nakacim flash sa recimo slikama, muzikom, filmovima....

TV možeš da spojiš sa pojačalom preko SCART-a i činčeva, zvuk je odličan, ali u tom slučaju ne možeš da menjaš jačinu preko daljinca od TV-a. Ako koristiš izlaz za slušalice, izlazni signal je slabiji, ali je daljinac u punoj funkciji.

Međutim, to sa SCART-om važi samo za TV program. Ako pustiš neki film ili muziku (preko otključanog USB porta na TV-u) nema zvuka na eksternom pojačalu! Ne znam da li je to slučaj kod svih, mogao bi još neko ovo da testira. Ja imam 32LF2510 i zvučnike Altec Lansing ATP3. Izgleda da zvuk sa internog player-a TV-a ne izlazi preko SCART-a, bilo da je mkv, mp3 ili DivX.

Ti verovatno nećeš imati ovih problema jer tvoj model TV-a nema interni HD player, ali me interesuje da li se još neko primetio ovo sa SCART izlazom?

PCMCIA slot nažalost nema tu funkciju koju bi ti želeo i nama je zasad apsolutno nezanimljiv, odnosi se na tržišta koja imaju plaćene kanale preko PCMCIA kartice.

Poslednja izmena:
Izlaz za slusalice nemam pa tako da cu onda morati sa scartom. Nije mi mnogo bitno za daljinac, imam i od pojacala...

Ok jos mi ostaje opcija da nadjem otkljucavanje service USBa ako uopste postoji za G seriju...

Hvala

Dakle imam ovaj TV vec nekih god i nesto. Odmah sam se odrekao Audio-outa zarad 2 HDMI.
Имам исти TV и занима ме шта си овим хтео рећи пошто ја не користим ни један HDMI. Ако су они ваљда аудио и видео in како би се једним од њих могао добити аудио out 😀

Planirao sam da nabacim neki bolji DVD pa bi tako iskoristio jedan hdmi ulaz a drugi mi ja za PC. Kada sam kupovao nije bio TV sa 2xHDMI i audio izlazom u jednom na mestima gde sam ja kupovao ,tako da sam se opredelio za varijantu 2 x HDMI.

Izlaz za slusalice nemam pa tako da cu onda morati sa scartom. Nije mi mnogo bitno za daljinac, imam i od pojacala...

Ok jos mi ostaje opcija da nadjem otkljucavanje service USBa ako uopste postoji za G seriju...

Hvala

Ja imam 32lg2000 i ne moze da se otkljuca USB. Mada neki kazu da moze za slike i MP3 ali je nisam nigdje nasao uputstvo.

@valerian SBB Kablovsku

@joe Da to sam i ja citao da je kao uspelo na 37lg2k/3k, sto bi u principu znacilo da moze i na 32lg2k. ALi nigde nisam nasao kako...

Nazad
Vrh Dno