Šta je novo?

Saitek najavio novog misa

sikili

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
680
Novo ludilo od misa:eyebrows:

500x_mc1.jpg

Prilicno sam zadivljen dizajnom misa i izgledom, kao i dodacima koji dolaze uz misha. Bas su se potrudili. Vidi se da misle na svoje kupce.

Kao ortopedsko pomagalo:d. Gde tu idu prsti:D?

Izgleda je definitivno on postao standard, verovatno su velike firme resile da se high sensitivity bolje prodaje :D Sto i nije daleko od istine, uvek je jedna od najbitnijih stavki pri reklami sto veci DPI
Prilicno sam zadivljen dizajnom misa i izgledom, kao i dodacima koji dolaze uz misha. Bas su se potrudili. Vidi se da misle na svoje kupce.

Nadam se da ce se nadovezati na ergonomiju cyborga koja je stvarno odlicna... I da nece biti takav plastikaner kao Cyborg, stvarno se sav rasklima posle duze upotrebe

ovo je perfectness!

Koliko je los philips twin eye senzor...evo nekih iskustava:

http://www.youtube.com/user/Ramla777#p/u/9/Gsq2uklG_0M

http://www.youtube.com/user/Ramla777#p/u/8/dVguTE1wixk

z-axis tracking bug se manifestuje tako sto pri kliktanju (levi ili desni klik) senzor to ponekad protumaci kao pokret po Y ili X osi i napravi mali pokret kursora...mozete da zamislite kako se ovo odrazava na preciznost u igri:S:...razer je kod lachesis-a i mambe do sada izdao nekoliko firmware-a da ovo "ispravi"...uspeli su jedino u tome da se sa mambom i lachesisom po stavljanju tih novih firmware-a vise uopste ne registruju fini pokreti:S::S:, dakle jedan problem su zamenili jos gorim problemom. Ovo isto se javlja kod CM sentinel-a, a sto se Imperatora tice, tek se pojavio pa jos ni nema pravih komentara...ali iver ne pada daleko od klade,)

Na stranu igre, ovo je savrsen mis za nas koji imamo ogromne shake. Cak i uz sitne bagove verujem da ce za rad i casual gaming biti vise nego dovoljan.

Mad Catz (nekada Saitek) je najavio zapravo citavu seriju novih Cyborg miseva:

* Cyborg R.A.T. 9 Gaming Mouse
o Features: Wireless; Fully Adjustable; 5600dpi laser; Programmable; Weight System; Powered by Rechargeable Batteries
o MSRP: $129.99/ £99.99 / €129.99

* Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse
o Features: Fully Adjustable; 5600dpi laser; Programmable; Weight System; USB powered
o MSRP: $99.99 / £79.99 / €99.99

* Cyborg R.A.T. 5 Gaming Mouse
o Features: Adjustable Length; 4000dpi laser; Programmable; Weight System; USB powered
o MSRP: $69.99/ £49.99 / €59.99

* Cyborg R.A.T. 3 Gaming Mouse
o Features: 3200dpi laser; USB powered
o MSRP: $49.99 / £34.99 / €49.99

Od navedena 4 modela samo jedan je prikazan i to taj gore na slici, e sad ako nije u pitanju photoshop (i obrisan kabl) rekao bih da je to wireless model, znaci RAT9. Cena je zaista preterana pogotovo za oba top modela. :(

Nadam se da ce tasteri da budu malo bolji nego ranije posto na mom starom Cyborgu tasteri su premekani i prelako okidaju - nemaju jasno definisan klik sa makar blagim otporom. Ovo je subjektivan osecaj, ali ja ipak vise volim miseve sa tezim klikom.

Poslednja izmena:
Ja mislim da nije preterao sa cenom ako moze Razer, sto nebi mogao Saitek tj. Mad Catz.Svidjaju mi se njegove dimenzije posto ja imam po duzu saku.
Inace meni i dalje dodatni dugmici savrseno rade,to moze jedino da ti se desi ako si nasilan ili ako si dobio neku isfuserenu verziju.

Idi begaj, treba mi Gedore komplet i kilo kljuc da nastelujem ovog misa :d Al da izgleda svetski, izgleda. Prosto obozavam taj industrial dizajn.

Na stranu igre, ovo je savrsen mis za nas koji imamo ogromne shake. Cak i uz sitne bagove verujem da ce za rad i casual gaming biti vise nego dovoljan.

Za shapate je Sidewinder vrlo dobar mis... Znam iz iskustva :D

Ja mislim da nije preterao sa cenom ako moze Razer, sto nebi mogao Saitek tj. Mad Catz.Svidjaju mi se njegove dimenzije posto ja imam po duzu saku.
Inace meni i dalje dodatni dugmici savrseno rade,to moze jedino da ti se desi ako si nasilan ili ako si dobio neku isfuserenu verziju.

Auuu, kako bre nije preterao? 130E za glodara? Kupis quad-core za te pare.
Ja sam "kolekcionar" miseva i imam ih zaista dosta, ali nista skuplje od Lodzija G9 nikada ne bih kupio.

Nisi me shvatio za tastere na Cyborgu, nije mi nijedan stradao, nego glavni left i right button imaju premekani klik za moj ukus. (a mis izgleda bas onako "sturdy" i "hard").

Ko sto beagle napisa, Sidewinder je ultimativni mis za "shapate" korisnike i zaista je izradjen za muskarcine, tvrdo i tesko. Saitek Cyborg izgleda tako, ali nazalost nije taj tip misa.

Mozda ovi novi budu na taj fazon, ali nesto sumnjam.

Idi begaj, treba mi Gedore komplet i kilo kljuc da nastelujem ovog misa :d Al da izgleda svetski, izgleda. Prosto obozavam taj industrial dizajn.

Za shapate je Sidewinder vrlo dobar mis... Znam iz iskustva :D

Jos kad bih nasao negde X8 :)

Nadam se da je u 120$ uračunat komplet gedora i imbus ključeva.

U ovom videu koji sam postavio se kaze da su u kompletu neki kljucevi za stelovanje:D

Bez kljuceva nikom nece ni pasti na pamet da kupi ovog misa :D

Mis izgleda fantasticno i verovatno je i kvalitetan. zato je i cena takva

Frankenstajn :d Svuda neki srafovi :)

Meni je ovo fenomenalno :)
Samo da se ne raspadne od tolikih srafova i da bude korektan tracking, 400 dpi je puna kapa.

ovaj mis j... kevu kako izgleda i mnogo je mocniji nego cyborg... :)

:wave:

Ma moze i da se transformise u robota ako hoce, ali ima philips twin eye senzor...ja cu ovo da zaobidjem u sirokom luku.

Jel su izashi ili se zna kada ce biti kod nas

ja imam velike prste...trebali su da uz mis daju kurblu da bi ga lakse prilagodio svojoj saci :D

Miš je stvarno ludilo nemam reči , nema ništa slično ovome zato je extravaganci.
A i što može da se podešava dužina veliki +.

Nazad
Vrh Dno