Šta je novo?

[Glasanje] Goty 2009

Najbolja igra u 2009. godini

• Ukupno glasača
    97
  • Anketa je zatvorena .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne igram samo fuzbal, igram i Wipeout i avanture samo nisam u situaciji da kupujem nove igre, ali ću FF XIII kupiti makar morao bubreg da prodajem :)

pa zar je malo 80? :)

sracunaj samo koliko ljudi redovno dnevno postuje i videces da je to mnogo manje od tih 80. kad ubacis one koji redovno dolaze i povremeno pisu, nekoliko pc-igraca, vladimira koji igra samo fuzbal i kumove kojima je ispod casti da se bave ovakvim stvarima :D, otprilike to je to, svi su tu :)

a opet, ako pogledas u pc anketi ima oko 200 glasova, sto nije puno vise s obzirom na broj ljudi koji se igra na pc-u u odnosu na konzole.

Fora je u tome sto ima jos mnogo vlasnika PS3 koji ne znaju za Bench, plus neki nemaju ni net. Pitaj boga koliko ima samo ljudi koji igraju PES i ne zanima ih online. :wall:
Meni je ovaj forum najzanimljiviji, emugalaxy, hmmm mrtav, slabo se tamo pise, ovde su ljudi dosta aktivniji.

Fora je u tome sto ima jos mnogo vlasnika PS3 koji ne znaju za Bench, plus neki nemaju ni net. Pitaj boga koliko ima samo ljudi koji igraju PES i ne zanima ih online.

Realno, ne znam šta si očekivao, pošto bench ima 32.167 članova da bude 1.500 glasova ovde? Na svakom forumu je tako, imaš do 50tak njih koji su aktivni i koji održavaju forum živim a ostali su manje više posetioci koji možda povremeno ostave neki komentar. Da je drugačije, pa, imali bi više od dva klana za KZ2.

Na kraju krajeva nema svako potrebu da piše na forumu.

Zadržavam pravo da mislim da mi je život jako ispunjen iako pišem na forumu :)

ispunjen forumom

awesome.png

Jao ja ne znam kako bi nazvao tvoje commente, postove, isto kao i od ong Kuzme. Dal je trol pravi izraz za to ? :smackbum:

Ti si poslednji koji treba nekom da govori o tome da je trol, ti si nabio 1512 postova za par meseci, od kojih za cirka 500 stvarno nemam reci... :d No hard feelings. :wave:

Ti si poslednji koji treba nekom da govori o tome da je trol, ti si nabio 1512 postova za par meseci, od kojih za cirka 500 stvarno nemam reci... :d No hard feelings. :wave:

Jel ti cika Pilac rekao da napises ? :whip:

Lep spisak moj glas je otiso za Sismisa (dragon age me je razocaro iako sam VELIKI RPG frik :d )

Ovih 2000+ poruka govore da je sala bila i na moj racun ;).

Ne, ali samo kazem da oni koji postuju nisu veci no-liferi od onih koji bleje po ceo dan na forumu a rec ne kazu. :) Mojih 90% postova je sa posla, da se malo ogradim :p

e a oduvek sam se pitao zasto ovaj forum nema neki Off deo foruma ?

Gde bi se diskutovalo ko za koga navija, ko ima neke kladionicarske predloge, sta je ko jeo danas i to :D

... i onda si dosao na fantastican zakljucak da to pitanje postavis u izboru za najbolju igru 2009. godine?

e a oduvek sam se pitao zasto ovaj forum nema neki Off deo foruma ?

Gde bi se diskutovalo ko za koga navija, ko ima neke kladionicarske predloge, sta je ko jeo danas i to :D

zato sto svako zasto ima svoje zato, i zato sto na ovaj forum dodjes zbog drugih stvari, a to za navijanje, oshtrenje bandara za sexy seke subotom uvece itd, ostavis za drugi forum ili messenger :)

@tema: drago mi je sto demon's souls ima makar ovih 7 glasova, od trenutno 91 ;)

Poslednja izmena:
Jos 7 dana, nek glasa ko nije.

Ti i dalje verujes da K2 moze da napravi preokret :) ?

Pa, nema sta da napravi, najbolji je FPS ove godine i odmah iza Uncharteda 2 po kvalitetu i to je to.

Ajmo KZ2, ajmo, ajde ! :D :d

Jedino da nagovorim ove moje Francuze i Amere iz mog klana da glasaju za KZ2 :D

^Ajde zovi ih, placam pivo. :D

^ Nemaju oni vremena za pivo, ni za glasanje. Kao ni za svadje, razmirice i slicno. Momci samo igraju, kao sto i treba da bude :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno