Šta je novo?

Quake IV retail 350 din

marepbc

Slavan
Učlanjen(a)
22.12.2006
Poena
320
Igra neko ovo? Ja kupio danas pa nek se nadje :p

Eto, ako nekog zanima... Meni zvuci kao ok deal :d

Ali novog ficu, sa kojim mozes da odes na more i da se vratis nazad u jednom komadu :)

Znaci sme ime prodavnice :)

Usce, Big bang... Imaju jos dosta kopija.

Kupljen u Metrou ista cena ili nešto niža. A i flatout je 300 din. Nasao sam Jade Empire za oko 550din.

A šta će vam QIV? Multi?

Ja bi negde uzeo quake 3. Ako neko zna gde naka baci info na pm.

Možda su ljudi kolekcionari. Čekali su da igri padne cena (njima prihvatljiva) pa da je uvrste u svoju kolekciju :D

Moderatori brisite ovu temu. Ovome je "mozda" mesto u GDE i Sta da kupim!!!! Q4 temu smo imali jako, jako davno!

metro, ima jos naslova...
Meni nije jasno kako u Metrou videh NFS: Shift za 800 dinara, a u game-s radnji kosta 3500?!? :zgran:

Mislim, znam da je Metro jetfiniji od prakticno svega ostalog, i ocekujem da bude jeftiniji, narocito od game-s-a... ali 800 vs. 3500... ? :trust:
I pritom, najnoviji izdanak NFS serijala, igra stara - koliko' - nekih 6 meseci, mozda... aj' da je matora 2-3-4 godine, pa i OK...

:) Zvučiš kao da ti je krivo što ima da se nabavi za 800 din?

Mislim, uvek imaš opciju da je platiš 3500 ako ti je 800 din suviše malo :p

Metro generalno ima male tj. normalne marze... mali off zamrznut oslic je tacno upola cene od lokalne ribarnice, a sve lokalne radnje 80% robe dovlace iz metroa, pa me ne bi cudilo i da taj s kupuje u metrou.

Metro rules :D

Bas jeftino za shift :) da nije neka greska?

jel imaju u metro u ps3 igre???

Solidna ponuda je i u tempu isto ima akcijskih cena cesto... kad bolje razmislim skoro sve za komp zadnje 2 godine kupujem po tempu/metrou :D

Metro generalno ima male tj. normalne marze... mali off zamrznut oslic je tacno upola cene od lokalne ribarnice, a sve lokalne radnje 80% robe dovlace iz metroa, pa me ne bi cudilo i da taj s kupuje u metrou.

Metro rules :D

Bas jeftino za shift :) da nije neka greska?
Bas zato, brze-bolje, i priupitah ovde :)

Elem, prvom prilikom kada se budem nasao u Metrou - pazarujem! :D

Vrh Dno