Šta je novo?

Racunar za 25000

LupusSbc

Slavan
Učlanjen(a)
26.12.2009
Poena
304
Pokusavam da nadjem maticnu, procesor i graficku koje cu moci da uzmem za ove pare, pa ako moze neka pomoc... Za procesor i graficku manje-vise mogu da se snadjem i sam, ali oko maticne su mi najvece muke... Pa ako znate nesto kvalitetno, za nekih 70-80e, molim za pomoc :)

Intel E7400 - 100e
Asus 9600GT 512 DDR3 - 85e

I slobodno komentarisite ako vam se ne svidja moj izbor Graficke i procesora :)

Ne kažeš najbitnije ZA KOJE NAMENE ti treba, ili je to uobičajeno, kako svi kažu:
muzika, filmovi, internet i malo igranja ...

Pokusavam da nadjem maticnu, procesor i graficku koje cu moci da uzmem za ove pare, pa ako moze neka pomoc... Za procesor i graficku manje-vise mogu da se snadjem i sam, ali oko maticne su mi najvece muke... Pa ako znate nesto kvalitetno, za nekih 70-80e, molim za pomoc :)

Intel E7400 - 100e
Asus 9600GT 512 DDR3 - 85e

I slobodno komentarisite ako vam se ne svidja moj izbor Graficke i procesora :)

ocajna kombinacija za te pare...uzmi lepo gigabyte 770 ud3 i phenom2 925 x4 i ati 5750 i to ti je oko 25000din

Haha :) Pa dobro, hvala na savetu :) A inace, racunar najvise koristim za internet i skolu... Igram samo jedno igricu koju sam igrao i pre 7 godina :) Tako da preformance nisu toliko bitne za to, ali ipak kad kupujem...

vidi ove gigabyte:
GA-EP43-UD3L ili GA-EP45-UD3LR
proc uzmi jeftiniji a grafu bar 9800gt, 250 ili 4770, 4850.
Srećno!

I jos jedna molba... Ako mozete da mi preporucite neku dobru prodavnicu u Bg-u.. Posto sam imao losa iskustva sa odnosenjem na garacnciju... Vracali mi dva puta pokvaren deo, i na kraju sam cekao oko 2 meseca dok mi nisu zamenili... Hvala bazdi :)

nemoj da uzimas 9800gt jer to je ustvari preimenovani 8800gt kojeg imas za 50e(polovno) ako vec uzimas uzmi ono sto je "najsvezije" npr 5750...nije ti pametno ni da uzimas 775 socket koji odlazi u penziju i pogotovo ti se ne isplati da kupujes neki preskup 775 procesor...mnogo ti je bolja ona varijanta koju sam ti prvo napisao

Nazad
Vrh Dno