Šta je novo?

8800 GTX kuler

• Začetnik teme Začetnik teme Cutter
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Cutter

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2004
Poena
620
U poslednje vreme kuler na grafickoj ( MSI 8800 GTS 320 OC edition) poceo je sve slabije da radi, da bi mi se juce restartovao racunar posle visecasovnog igranja. Planirao sam da uzmem http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1153&ID=1586 ali sam cuo da je mnogo bucan, sto mi nikako ne zvuci dobro. Ima li neko iskustva sa ovim kulerom i da li je stvarno toliko bucan ? Moze i neka preporuka za neki drugi dobar vga cooler koji moze da se nabavi u Srbiji ( bez egzotika tipa vodeno hladjenje i sl).

G92 je samo GTS 512 MB. GTS 320 i 640 su obavezno G80.

skini gpu-z pa ces videti.

Da li si siguran da je cooler problem. Ta kartica je odavno u eol modu ( End of Life ).

Niko se nije setio da ti predlozi da podmazes kuler....probaj prvo to

imam ovu karticu na njoj je g80 chip. jos uvek radi besprekorno. uz redovno odrzavanje. pozdrav.

U poslednje vreme kuler na grafickoj ( MSI 8800 GTS 320 OC edition) poceo je sve slabije da radi, da bi mi se juce restartovao racunar posle visecasovnog igranja. Planirao sam da uzmem http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1153&ID=1586 ali sam cuo da je mnogo bucan, sto mi nikako ne zvuci dobro. Ima li neko iskustva sa ovim kulerom i da li je stvarno toliko bucan ? Moze i neka preporuka za neki drugi dobar vga cooler koji moze da se nabavi u Srbiji ( bez egzotika tipa vodeno hladjenje i sl).

Prvo mi pada na pamet da te pitam: jesi li otvarao karticu? Ta kartica ima iza venta resetkast kuler koji vrlo brzo navata "tepih". Ja sam cistio nekoliko njih sa tepihom bar 3mm, nije plolazilo ni malo vazduha pa je jedna ista ko tvoja radila i na 105C, ladno je onaj lim na zadnjem delu promenio bolju u ljubicastu. Ako si otvarao karticu onda ti je moj savet da skines onaj plasticni poklopac i da preko celog kulera stavis jedan 8cm vent. Nije elegantno ali ce 200% da radi posao (mozda i bolje od fabrickog hladjenja).
Kupovati Duorb koji (ako je tacna ona cena od 50$) vise vredi od te tvoje kartice je bacanje para. Poredjenja radi, ja sam dve takve (jedan Asus i jednu istu ko tvoju) jos prosle godine prodao po 50e.

Hvala na odgovorima, na kraju sam kupio Ati 5850 🙂 Otvoricu je sutra da vidim za tu prasinu, mada ne verujem da je to.

Nazad
Vrh Dno