Šta je novo?

Notebook MC-16342-Problem sa biosom?

LAYZICK

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2005
Poena
301
Imam problem sa biosem,naime prso mi je windows od prevelikog izd**** i poceo da mi izbacuje BSOD,kada sam hteo da reinstaliram win udjem u Bios i tamo kad treba da promenim bilo koju opciju pise view only(tako nesto) i ne mogu da podesim na primer da bootuje sa CD-a.Kako da resim problem,otvorio sam ga nisam uspeo da mu nadjem bateriju.jer ima neko da zna gde se nalazi ili neki drugi nacin resavanja ovog problema.

Svaki odgovor je dobrodosao,hvala unapred.

Imam problem sa biosem,naime prso mi je windows od prevelikog izd**** i poceo da mi izbacuje BSOD,kada sam hteo da reinstaliram win udjem u Bios i tamo kad treba da promenim bilo koju opciju pise view only(tako nesto) i ne mogu da podesim na primer da bootuje sa CD-a.Kako da resim problem,otvorio sam ga nisam uspeo da mu nadjem bateriju.jer ima neko da zna gde se nalazi ili neki drugi nacin resavanja ovog problema.

Svaki odgovor je dobrodosao,hvala unapred.

Dajte malo više pravih informacija o laptopu. Po ovoj specifikaciji koju ste Vi dali ni Gogle ne nalazi NIŠTA.
Obično svaki laptop treba da ima (u današnja vremena) jednu malu fabričku particiju sa koje se sistem vraća u "kao NOV" stanje. Ili je ovo neki od starih laptopova pa ćemo morati da žongliramo sa harddiskovima.

# Processor :AMD Turion 64 X2 Mobile Technology TL-56 1.8GHz

# Memory :2GB Ddr2 Sdram

# Hard Drive :160GB Sata Hdd

# CD/DVD Drive :dual-layer DVD+/-RW

# Video :M76M

# Sound :Integrated stereo sound

# Modem :56K modem (V.90)

# Network :10/100 Ethernet + 802.11g Mini Card Wireless Adapter

# LCD Display:15.4” Glossy

Nema potrebe za persiranjem:D

Nazad
Vrh Dno