Šta je novo?

WIN 7 problem

mendoza87

Cenjen
Učlanjen(a)
13.12.2009
Poena
151
Znachhi ljudi molim vas za pomoc,znam da nije ovom topicu mesto ovde,ali zaista ne znam vishe sta da radim...
Konfiguracija koju imam je:
asus p5q se +
intel 5300
ati 4870
4g 2x2gb kingston hyper x
500gb wd black

Pokusavam vec mesec i po dana da resim problem sa lagom u CS-u(igrici,ako neko nije upoznat sa tom igricom),svuda sam trazio,sve sam pokusao i drugar mi kaze za ovaj forum da se ljudi extra razumeju mozda mogu da mi pomognu...

Sta se dogadja: Ping mi normalno ide do 50 a optimalno bi trebalo do (20),na svakih 5-10 min skoci do 300 i stabilizuje se na 50 posle 5 sec...ako neko moze nesto da mi kaze hvala ako ne o5 hvala...

Sve ovo na sp3 mi se nije desavalo...ali vec sam se naviko na 7 i voleo bi da mi ostane..

Poslednja izmena:
Probaj da skines nove drivere za mreznu tj plocu, mozda ti se stari ne slazu sa sedmicom.

Koji provajder i koji paket?

Probao sam sa novim driverima za plocu,nista...a paket imam beotel 2mb i na sp2 i sp3 xp mi je fenomenalno radio...ali sad tuga...

Ajde probaj ovu foru:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile

Promeniti vrednost NetworkThrottlingIndex sa 10 na FFFFFFFF hex
Restart

ae mi objasni pls ne znam ni gde treba da udjem,celo veche pokusavam..hvala puno

на седмици нема "рун" 🙂
него је то сад замењено оним пољем за куцање.

ma samo kucaš "regedit" u search polje i lupiš enter.

uspeo sam da da promeim sa 10 na FFFFFF,ali ima josh neka vrednost da se menja tamo,tj ima neka dex i neka drug,ja sam promenio ovu gde pise 10,sad mi bolje radi ali mi ping o5 skache u trenutcima do 170,ne razumem nisam pametan...isto samo umesto do 300 ide do 170...prso sam ljudi verujte mi patim se vec brdo vremena...a tako mi se ne uninstall win 7...

Nazad
Vrh Dno