Šta je novo?

koji telefon uzeti

vlad1982

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2005
Poena
630
koji telefon uzeti do cene od 300€ vredi li uzimati nokua n95 8GB kakv je kvalitet kvari li se puno

Nov? Polovan? Ako moze polovan, razmisli od iPhone 3g. Nadje se za te pare. Ili neki sa Android OS - Magic, Hero, I7500. Svi nabrojani su bolji od N95 🙂.

Nov? Polovan? Ako moze polovan, razmisli od iPhone 3g. Nadje se za te pare. Ili neki sa Android OS - Magic, Hero, I7500. Svi nabrojani su bolji od N95 🙂.

... 100% tacno ali pod uslovom da ti odgovara touch screen.

Koliko ja znam, N95 nije problematican telefon. Sve zavisi koji su ti prioriteti. Ako ti nije preterano bitna kamera, a znace ti kvalitet izrade (N95 je solidno izradjen, da me ne shvatis pogresno, ali dosta zvace i skripi zbog dvosmernog slide mehanizma), kao i brzina, onda mozes da razmislis i o E71 ili E52/E55. Sigurno ima i interesantnih Samsunga, ali o tome bolje neko drugi.

koji telefon uzeti do cene od 300€ vredi li uzimati nokua n95 8GB kakv je kvalitet kvari li se puno
ja imam N95 obicnu sa 8GB mikro sd karticom i fenomenalan je,nisam probao N95 8GB ali koliko mogu da primetim da je malo kavlitetnija izrada,mozda?
Sve u svemu za 150 eura ga kupis polovnog i imas sve GPS,5 mp kamera,solidan snimak,bezbroj aplikacija za symbian.
Ako bas hoces da das 300 eura onda uzmi novu 8GB.

Poslednja izmena:
Ja da sam na tvom mestu, i da raspolazem sa tom sumom, uzeo bih samsung s8000 jet, ili polovni iphone. imao sam n95, dobar je telefon, neverujem da ima mnogo razlike izmedju n95 i n95 8GB

Ja da sam na tvom mestu, i da raspolazem sa tom sumom, uzeo bih samsung s8000 jet, ili polovni iphone. imao sam n95, dobar je telefon, neverujem da ima mnogo razlike izmedju n95 i n95 8GB

mnogo para za glup telefon.

ja bi predlozio I900 8Gb - dobijesh nov za te novce, a telefon je izuvanje. imao sam prilike da ga chachkam, i ostavio je veci prvobitni utisak na mene od mnogih sprava, chak i ajfona.

Nazad
Vrh Dno