ps : to sto sam ja pristrasan govori samo toliko koliko mi je stalo da ovo i ako izgleda kao jako teshko da barem bude pravedno takmichenje..nisam video da si ti kontaktirao nekoga sa hwbot-a i vecj unapred imao spremljen odgovor na moje pitanje nego meni govorish shta ja da radim tj da ja idem i da chitam pravila, foruma i organizacije koju generalno NE INTERESUJE ovo takmichenje jer nemaju ama bash nikakve veze sa istim sem shto se koristi njihov engine da bi sve bilo "fer i validno" ..
Ne preteruj, zar stvarno milis da ASUS organizuje ne posteno takimicenje?
Nije ti covek govori sta da radis vec te je zamolio da pogledas pravila i postavis ovde, sta je tu lose ako te je zamolio? da bi ti na to odgovaro kako to nije tvoj posao, pa nije niko ni rekao da jest vec te je zamolio, sta si podivljao aman
Ako ima ne pravilnosti bice otklonjene, forum tome sluzu da se na te ne pravilnosti ukaze a ne da se natezemo do besvesti. Imao si i mogucnost da posljes mail ASUS-u sa pitanje oko pojasnjenja onoga sto ti nije jsano, narocito ako imas tim koji bi se takmicio a znam da imas tako da je to moglo da se posalje i zvanicno iz redakcije, zar nisam upravu ili ja gresim kada ovo kaze.
Ovoliko insisitiranje i na kraju jos insinuiranje vezano za pravednost takmicenja samo moze da bude pogresno protumaceno i shvaceno da to pitas ispred zajednice i tima kome pripadas a cija se velik vecina clanova se odrekla bench foruma. Ja znam i siguran sam da ti to nije bila namera ali razmisli da to moze da bude shvaceno na taj nacin, narovcito ako si mogao da posaljes mail sa pitanjem i ne pravis frku oko toga na bench forumu. Dovoljno si inteligentan da moze da shvatis da je ovo sto sam pomenu osetljivo pitanje i da time mozes da dovedes neke ljude u nezgodnu situaciju da se dodatno zameraju pod pogresnim pretpostavkama
Sve najbolje na takmicenju i ne zmeri mi na iskrenosti:wave:
Koliko vidim samo je *******i postavio rezultat sa ES, ali i on neće koristiti ES (info iz prve ruke uzima jači cpu, čak i LN2), što će reći njegov sadašnji rez će biti skinut... stoga ne strahuj od ES procesora i pored pravila neće ih biti :wave:
Mislim da nije mislio na mene niti na bilo koga konkretno vec ja samo hteo precizna odgovor.
Iz onoga sto si rekao moze da se zakljucio da rez kada se postavi ako prolazi HWbot validaciju znaci da je validan i ne vidim o cemu tu ima dodatno da se diskutuje na temu primerka cpu ako znamo da ne moze da se kristi i9 i server sa dva socketa. Ko me makar malo poznaje zna da mi nije problem da dobavim omanji ranac napunjen sa i7 950, 960, 975 procesorima i izaberam najbolji

jos samo kada bih hteo da se izlazem tolikom trosku

Jasno je da moj mucni

i7 920 nije dorasto zadatku, samo sam hteo da probijem led prvim rezom, ali ako nekome smeta skinucu rez. Mozemo i interno da se dogovorim da ne koristimo ES primerke i ne treba nam ni ASUS ni HWbot kako bi odredili sta je dozvoljeno

Sto se tice LN2 moze da se desi ako neko hoce da mi asistira, ja ipak nemam dovoljno iskustva sa LN2 a imam jako dobar primerak karte i jos po neki i7 cpu sa strane

ako pogledam u ormar verovatno cu naci i neku X58 plocu koju sam davno zaboravio