Šta je novo?

jdownloader

kefalo81

Slavan
Učlanjen(a)
26.04.2008
Poena
350
Treba da ugasim racunar a nisam zavrsio download, na ovom programu.
Ranije kada bih ga gasio, i ponovo palio i program i racnar ne znam kako ali desavalo se da ono sto je skinuo skida ponovo.
Kako da ugasim programi na pause ili na stop,a da mi ponovo prepozna ono sto sam skinuo, tj. da izbaci poruku file is already exist

Ja ga u slučaju da gasim računar lepo zatvorim i on automatski obriše iz spiska skinute fajlove kada se ponovo pokrene. Čak i kada mi se događalo da zaboravim da ga ugasim i on se nasilno prekine prilikom restarta windows-a, uvek mi je prepoznavao fajlove koji su skinuti i nije pokušavao da ih svuče ponovo.

Imas u podesavnjima opciju remove all finished downloads i tu stavi "at startup" ili "immediately".

I pisi malo jasnije 😛

Zna li neko da mi kaze kako da u jDownloader-u iskljucim pojavljivanje popup prozora posle svakog skinutog linka tj. fajla (sa donje desne strane)? Da li to uopste moze da se iskljuci?

Settings > User Interface > Show Baloon Info , pa ukljucis, iskljucis - kako hoces

a da se jednostavno zatvori na close button a ne da se minimizira?
pretrazio x puta nista nisam nasao

Kod mene zatvara program po default-u, ne minimizira. Verzija 0.8.324.
Inace trebalo bi da se to podesava ovde: Settings > Plugins & Add ons > Extensions (pa obelezis JD light tray) > JD light tray > Minimaze to tray

Poslednja izmena:
hvala, to je to....ni na pamet mi nije palo da tamo pogledam🙂

kako da sa podesi da se prograv sam pokrene prilikom paljenja kompa?
cale zna nekada da restartuje kom kad ja nisam tu i onda se nista ne skida.

@faca:

Ne znam tacno gde se podesava u jDownloaderu ali preko ovoga u attachmentu ces vrlo lako to da postignes. Pokrenes Startup.exe, kliknes na HKLM/RUN pa ce ti izlistati listu programa i drajvera koji se pale automatski sa windows-om. Onda desni klik na listu pa new i onda pronadjes program koji zelis i to je to.

Prilozi

Meni vise nece da skida klipove sa YT!? Vama? Ima fora za skidanje iz browsera ali je elegantnije iz jd posto ih odmah konvertuje.

Poslednja izmena:
@goran
jednostavnije je (i bolje od prckanja po registryju) da stavi link ka programu u startup 'folder'

kako da sa podesi da se prograv sam pokrene prilikom paljenja kompa?
cale zna nekada da restartuje kom kad ja nisam tu i onda se nista ne skida.

Jednostavno.
Napravis shortcut u Startup-u a u JD-u pronadjes opciju i aktiviras je,da kada se JD pokrene,da an=utomatski krene da skida.Resen problem,bez dodatnih aplikacija.Inace sam isto trazio u JDu tu opciju,ali nema.

kako se podesava da kad nesto skidam i dodje po pola a hocu da ugasim komijuter ili ugasim program, kako da posle ponovnog paljena nastavi gde je stigao a ne ispocetka?
i jos nesto, danas sam uplatio premum nalog na rapidshare 30 dana cisto da isprobam, odmah sam primetio da skida bvez cekanja i da skida vise fajlova sa istog sajta isovremeno tacnije 4 , ranije je skidao samo po jedan sa vise njih (rapid, hotfile...). dali je moguce podewiti koliko linkova da skida odjednom.

zaboravoh jos nesto da pitam,
kako da nemestm da kad sidam nesto sa lozinkom da tu lozinku ubacim prilikom ubacivanja linkova i da sam program raspakuje faljove. kad zavzi skidenje iskoci porzorcic gde treba da ubacim lozinku ali nisam stalno pored kompa i ne mogu da rucno ukucavam.
nap stavim celu sezonu neke serije da skidam 20 epizoda, dok sam na poslu ili spavam on skine pola ali ih ne raspakuje posle moram rucno.

zaboravoh jos nesto da pitam,
kako da nemestm da kad sidam nesto sa lozinkom da tu lozinku ubacim prilikom ubacivanja linkova i da sam program raspakuje faljove. kad zavzi skidenje iskoci porzorcic gde treba da ubacim lozinku ali nisam stalno pored kompa i ne mogu da rucno ukucavam.
nap stavim celu sezonu neke serije da skidam 20 epizoda, dok sam na poslu ili spavam on skine pola ali ih ne raspakuje posle moram rucno.

Ides na properties celog paketa i imas polje pass archive i tu je upisi

kako se podesava da kad nesto skidam i dodje po pola a hocu da ugasim komijuter ili ugasim program, kako da posle ponovnog paljena nastavi gde je stigao a ne ispocetka?
i jos nesto, danas sam uplatio premum nalog na rapidshare 30 dana cisto da isprobam, odmah sam primetio da skida bvez cekanja i da skida vise fajlova sa istog sajta isovremeno tacnije 4 , ranije je skidao samo po jedan sa vise njih (rapid, hotfile...). dali je moguce podewiti koliko linkova da skida odjednom.

Mozes,imas u dnu glavnog prozora pise Max. Con. i Max. DLs. pa tu ukucaj koliko ti odgovara da radi simultanih DL sesija.
Ne mozes da nastavis ni da pauziras DL.

Poslednja izmena:
Nisam siguran, ali mislim da JDownloader ne može da nastavlja prekinuti dload. Mislim da mora krenuti sa fajlom odpočetka.
Moguće je podesiti max. broj dload-a: u desnom donjem uglu pod MAX.DLS

Sa Megaupload-a najnormalnije nastavlja skidanje fajla posle prekida, ne pocinje od pocetka (kada je free-user u pitanju).

Nazad
Vrh Dno