Šta je novo?

Medjunarodne SMS poruke za 1.5 din

Ovo je i za Srbiju dinar ipo po poruci :)

Super je što možeš da verifikuješ svoj broj, pa da izgleda kao da šalješ sa njega.
Doduše, retko šaljem poruke u inostranstvo, pa "istripim" i ona 3 centa sa Betamaxovih provajdera :)

Naravno da mozete da saljete i iz Srbije u Srbiju, ali oni koji su okrenuti ka SMS-ovima (SMS prepaid tarife) imaju obicno cenu od 1din+pdv+porez ovde. Za sve ostale je ovo prava stvar. Na telefonima je potreba java aplikacija, a kredit mozete da uplatite preko Internet kartice.

Znaci ja placam ovom sajtu slanje SMS-a plus GPRS protok da bi poslao taj SMS?:)

Da li je to 1.5 dinara za SMS prema Srbiji ili je to cena za SMS koji se salje iz Srbije bilo gde?

wadja.com za besplatan sms u svetu.
5 je limit, a stiže sa vašeg broja a ima i još sajtova...

Heh...opet ne kontam...sorry...pogledao sam ja cenovnik i pre nego sto sam postavio pitanje...

Kako ne kontaš, pa možeš da šalješ sms u zemlje sa spiska po ceni koja je navedena. Nije bitno gde se ti nalaziš, jedino još pored toga plaćaš gprs protok, ili ništa dodatno ako šalješ sa kompa.

Heh...opet ne kontam...sorry...pogledao sam ja cenovnik i pre nego sto sam postavio pitanje...

Imas 2 opcije:

ili da prijavis neki svoj broj i da ti se vidi gde god da saljes (Srbija ili napolje) da saljes sa tog broja (sva slanja se evidentiraju na sajtu, imas spisak poslatih poruka sa izvestajima o dostavi), ili mozes da dobijes virtuelni njihov broj sa koga takodje mozes bilo gde da saljes poruke za istu cenu po istoj ceni, i to bilo preko racunara ili mobilnog telefona koji ima gprs ili 3g.

Ili Wifi, pošto je to najjeftinija varijanta ako postoji neki hot spot, a sve ih je više.

Imas 2 opcije:

ili da prijavis neki svoj broj i da ti se vidi gde god da saljes (Srbija ili napolje) da saljes sa tog broja (sva slanja se evidentiraju na sajtu, imas spisak poslatih poruka sa izvestajima o dostavi), ili mozes da dobijes virtuelni njihov broj sa koga takodje mozes bilo gde da saljes poruke za istu cenu po istoj ceni, i to bilo preko racunara ili mobilnog telefona koji ima gprs ili 3g.

...u zamenu za 15€ godišnje :)

OK su cene. Jel probao neko da ga koristi? Koji servisni centar koriste? (u kojoj državi)

Super je što možeš da verifikuješ svoj broj, pa da izgleda kao da šalješ sa njega.

Moze da se napravi i virtuelni broj mobilnog npr. preko www.devinosms.com preko kog mozete da primate aktivacione poruke :)

BTW Definitivno je jeftinije od Telenora koji naplacuje jedan SMS 20 dinara :)

Nazad
Vrh Dno