Šta je novo?

Google Chrome BETA izasao zvanicno za Linux

Probao u Ubuntu 9.10 lepo radi:) Ne mogu da nadjem kako da setujem
auto-scroll na tockicu misa.

Probao u Ubuntu 9.10 lepo radi:) Ne mogu da nadjem kako da setujem
auto-scroll na tockicu misa.

Na Archu radi ko lutka. Što se tog skrola tiče, instaliraj extension po imenu chromeTouch, dobijaš skrol kao na iPhoneu, ili nekom TabletPCu. Ja bez njega ne koristim chrome :)

Zanimljivo je da extenzije rade totalno drugacije u odnosu na FF. Dakle ako napucate gomilu extenzija to u teoriji ne bi trebalo da vam uspori browser.

Ostaje da se vidi kako ce to da izgleda u praksi.

Chrome je supalj i sa dodacima a dodaci su ocaj, oponasaju FF dodatke ali lose

Toliko o priči da je Chrome namenjen uzimanju dela tržišta IE.

ne znam ja sam zadovoljan skroz sa chromom cak i popup blocker zaustavlja mi neke prozore koji se prosvercuju kroz ff ... sve u svemu mislim da je rano za pljuvanje ipak treba sacekati barem rc

ne znam ja sam zadovoljan skroz sa chromom cak i popup blocker zaustavlja mi neke prozore koji se prosvercuju kroz ff ... sve u svemu mislim da je rano za pljuvanje ipak treba sacekati barem rc
O kom programu pricamo? Da li o zvanicnoj beti sa google ili o chrome sa Launchpad koji se svakodnevno azurira i doradjuje. Verzija sa google je suplja a verzija sa Launchpad krpi se ali i dalje ta verzija propusta ono sto sam postovao, Firefox to ne propusta. Nije pljuvanje, uvek se potezao argument google earth je beta pa super radi, budimo dosledni. Samo diskutujemo sta valja a sta ne valja. Dobra fora koju su svi poceli da primenjuju, BETA, imas milon-dva dobrovoljnih beta testera koji stavljaju nedovrsene i nesigurne programe na svoje kompjutere, super fora, ko se toga dosetio treba mu dati Nobelovu nagradu :D

Nazad
Vrh Dno