millance82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.12.2008
- Poena
- 319
Prosto pitanje, dvoumim se izmedju ova dva procesora, koji da pazarim
)
Sve je to ok ali d0minat0r je lepo objasnio... Ako radite nesto ozbiljno onda i5. Ako ce stajati na def onda i sluziti za igranje onda Pll slobodno ali ako mislite da ga OC-ujete onda tu AMD nema sta da trazi nazalost jer Intel lagano ide na 4GHz.
Ali ja bih licno preporucio Milancetu da ostane jos uvek na Q6600 jer je i dalje dobar procesor cija 4 jezgra nisu u potpunosti do sada ni iskoriscena kako treba. Ima jos vremena za upgrade![]()
Sve je to ok ali d0minat0r je lepo objasnio... Ako radite nesto ozbiljno onda i5. Ako ce stajati na def onda i sluziti za igranje onda Pll slobodno ali ako mislite da ga OC-ujete onda tu AMD nema sta da trazi nazalost jer Intel lagano ide na 4GHz.
Ali ja bih licno preporucio Milancetu da ostane jos uvek na Q6600 jer je i dalje dobar procesor cija 4 jezgra nisu u potpunosti do sada ni iskoriscena kako treba. Ima jos vremena za upgrade![]()
Ljudi sutra stize u Srbiji ali po ceni od 23500din :0
Ova karta se isplati u smislu kupovine tek kada padne na nekih 150e.Ljudi sutra stize u Srbiji ali po ceni od 23500din :0
Hvala puno ljudi, zadrzacu svoj Q6600ULOZICU KINTU IPAK U GRAFIKU
)) 5850 ILI NEKU NVIDIU STA MISLITE
Nije bitno to... Sto je veca konkurencija izmedju nV i Atija nama ce biti bolje jer cemo dobijati jeftinije ili brze za iste pare. U svakom slucaju cekam nV da izadje a uzecu sta mi je bolje u tom trenutku
nVidia bas zaostaje za Ati jem.
pričam za sebe
meni se dopada
VGA ATI Radeon 5770 Sapphire 1GB/DDR5,/DualDVI/HDMI/DP/128bit/21163-00-20R
ima pristojnu cenu, nervira me što je na 128 bit.
Šta mislite o VGA ATI Radeon 4890 PowerColor 1GB/DDR5,/TV/lDVI/Fan/256bit
nešto je skuplja, a da li je bolja?
Koja od ove 2 kartice bi se bolje uklopila sa PII 995 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari