Šta je novo?

Englesko-srpski recnik

vuki83

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poena
319
Koji eng-srp recnik vi koristite???
Svaka preporuka dobro dosla jer trenutno nemam kod sebe ni jedan, a nikad se ne zna kada ce mi zatrebati, pogotovu kad sam offline:wave:

LingvoSoft Dictionary po meni najbolja stvar.... pored toga sto podrzava veliki broj jezika.... ima mogucnost prevodjenja i recenica. Jedina zamerka je kad trazis englesku rec, tj. kad kucas srpsku rec, moras da je kucas na cirilici (mozda tako i treba).

Da li postoji softver za prevodjenje celog teksta?U smislu da se da komanda copy i paste u taj program i klikne se translate.

Da li postoji softver za prevodjenje celog teksta?U smislu da se da komanda copy i paste u taj program i klikne se translate.

Contact Tools

ali i tu mora gomila prepravki
ne moze software da prevede nikad kako treba

Da li postoji neki englesko-srpski recnik gde kad citam neku knjigu u PDFu, dovoljno da obelezim jednu rec i da mi iznad nje se pojavi prevod?

Posle 4 godine od postavljanja teme možda je i naučio engleski.

Da ne otvaram novu temu, da li postoji CD englesko srpski/srpsko engleski rečnik a da je kompatibilan sa Windows 10 (64-bit)? Nisam uvek pri netu kada mi je potreban rečnik tako da ne mogu uvek da koristim Google Translate. Bitno mi je da je offline.

Da li je Morton Benson kompatibilan sa W10?

Pozdrav
Da li neko ima da podeli yu recnik?
Ili Morton Benson rečnik?
Ili bilo koju alternativu?

Nazad
Vrh Dno