Mozda nemas kreditaEvo recimo nece SMS da mi salje.
Kupi SK, pa ćeš da vidiš moje utiskeMislim na banalne probleme tipa namestanje SMS i hvaljenja Androida kao platforme u posl. vreme na Benchu. Ispade da i WM moze da posluzi kao telefon ali eto nece SMS da radi jer.... ma provajder ga iskljucio, wtf?
Ajte malo hvale o telefonu kako zna da otme uzaludne sate u krevetu itd, kako je bas ono sto ste cekali mesecima, kako sam nalazi raspolozene devojke...
Ja baš sa futrolom nemam nikakvih problema. Zavisi sa koje strane stavljaš telefon, ako stavljaš da 3.5mm i microUSB budu okrenuti ka "napolju", onda ćeš lakše da izvučeš telefon.Evo i mojih prvih utisaka, telefon sam uzeo u VIP-u.
Dobio sam njihovu kutiju na kojoj pise "Radi iskljucivo sa VIP SIM karticom",
pa sam odlucio da ga testiram i ubacio 063, i gle cuda sve radi, sto ce reci
da telefon nije zakljucan. Odmah se konektovao na GPRS, pa sam posle probao i poziv
i to je uspelo, sto ce reci da je telefon otkljucan
Telefon je poprilicno velik, ali 4.3" ekran stvarno izgleda mocno. Posto imam
malo vecu saku od normalne, meni to ne smeta i lepo lezi u ruci, sva 4 coska
mogu bez problema da dohvatim. Jedina mana ekrana je sto nije AMOLED
kao npr kod Omnie(ubedljivo najbolja slika je na njoj), ali ipak je to HTC pa je morao negde da susne, ako se to moze tako nazvati
Kao sto su ljudi ovde vec napisali, treba malo vremena namestiti osnovne funkcije,
jer nije bas out of box ready, npr. nisam nigde mogao da nadjem Owner information
dok nisam malo prcnuo po Registry-ju. Posle par tweak-ova, koje sam nasao na
XDA, telefon je bio spreman zezanje
Posto mi je ovo prvi susret sa capacity ekran, trebace mi malo vremena da se naviknem na koriscenje, mada sam i to skoro savladao. Odziv ekrana je prilicno dobar, a i kucanje po virtuelnoj tastaturi mi je lakse nego na TP2.
Procesor je stvarno zver na njemu, i sve maltene leti u odnosu na TP2 i Omniu II
(ne leti bukvalno, ali razlika je osetna) Evo i par primera
Ucitavanje PDF dokumenta
1. HD2 2-3sec
2.OmniaII 6-7sec
3.TP2 9-10sec
Pokretanje IGO8
1.HD2 15sec
2.OmniaII 26sec
3.TP2 30sec
Izracunavanje rute (Atina-Gibraltar)
1.HD2 25sec
2.OmniaII 48sec
3.TP2 110sec
GPS je solidan, vrlo brzo je nasao satelite na prvom startovanju IGO-a
i veoma dobro je radio u samoj navigaciji.
Kamera je ok, mada mi se javlja onaj pink efekat o kome se prica, ali vidim
da su na XDA izgleda vec resili problem u setovanju opcija kamere. Jos se nisam
igrao sa ovim jer mi za sada kamera nije toliko bitna.
Sve u svemu, veoma sam zadovoljan i cini mi se da je ovo ubedljivo
najbolji WM telefon koji sam imao
P.S. Umalo da zaboravim jednu veoma vaznu stavku, futrola koja dolazi uz telefon
stvarno izgleda lepo, ali joj funkcionalnost nula
Znaci trebaju mi spicangle da bih izvadio telefon, ne mogu da verujem da nisu
dobro izracunali dimenzije futrole:wall:
Ja baš sa futrolom nemam nikakvih problema. Zavisi sa koje strane stavljaš telefon, ako stavljaš da 3.5mm i microUSB budu okrenuti ka "napolju", onda ćeš lakše da izvučeš telefon.
filip83,
Jedno pitanje, da li mozes da mi kazes sta ti pise na deklaraciji ko je uvoznik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari