Šta je novo?

Da li ste probali Lockerz?

shaljes invite,osoba mora da prihvati,kad se reg preko tvoje pozivnice/ticket skida ti se 1/20,kad ispunis svih 20,z-lister si :)

Samo da napomenem, ako neko hoce pozovnicu neka mi posalje svoj mail na pm !

imam i ja jos par pozivnica... ako je neko zainteresovan

"11/23/09 Lockerz Restock Breaking News

The November Lockerz Restock has failed. Millions have tried to access the Lockerz site for over 2 hours and have failed miserably. It's been proven that the Lockerz Restock, and the Lockerz site is a scam.
We are now an NPO (Non-Profit Organization). We are going to dethrone Lockerz, and to reveal their intent, and wrongdoing to the world.
First of all, teenagers are skipping homework and studying in an attempt to redeem the coveted prizes, and the site goes down for hours, and they come back empty-handed. People in other countries are staying up in the middle of the night trying to redeem during the Lockerz Restock but, again, come back empty-handed.
It's time to stop going to the Lockerz Restocks, and make a movement. We have to get rid of this scam."

:D

Dva drugara su uspela da ulove nesto (konkretno, ps3 i neke sluske) pa cemo da vidimo hoce li stici :)

Ps3 ili igricu za ps3 ?

Zamislimo hipoteticku situaciju: Stvarno dodje ps3 i onda ga , sto bi rekli , srpski ocarine i udare sve moguce takse :D:D:D

ps. meni su ljudi slali pozivnice nekoliko puta na 3 razlicita email-a ali jos nista nisam dobio (nije u spam otislo)

Vec tri dana imam problema sa logovanjem na Lockerz. Unesem podatke, kliknem na sign in, ali se nista ne desava, to jest strana se osvezi sa praznim poljima kada opet moram da unesem mail i pass?
Identicna situacija kao i drugoj polovini ovog videa. Probao sam iz Chroma, Opere, ocistio history i cookies, ali nista nije pomoglo?

Ps3 ili igricu za ps3 ?

Zamislimo hipoteticku situaciju: Stvarno dodje ps3 i onda ga , sto bi rekli , srpski ocarine i udare sve moguce takse :D:D:D

ps. meni su ljudi slali pozivnice nekoliko puta na 3 razlicita email-a ali jos nista nisam dobio (nije u spam otislo)

PS3 120gb :)
Pa sve i da ga ocarine sa, ne znam, 70e-100e, opet je super :D Treba sacekati (jest da je mjesec dana ali tada ce se jedino konkretno znati cinjenice)

@jovy
Jesi li probao sa drugog racunara? Kontaktirao support? Da te nisu banovali/izbrisali zbog sumnjivih aktivnost :d

@jovy
Jesi li probao sa drugog racunara? Kontaktirao support? Da te nisu banovali/izbrisali zbog sumnjivih aktivnost :d
Upravo sam im poslao mail, pa cekam odgovor. Povremeno sa ovog kompa moja sestra posecuje Lockerz, sto sam i naglasio u mailu i nadam se da nisam zbog toga banovan. :)

Da nije smesno bilo bi zalosno, ali ovo je Srbija. Nikada i nigde necete dobiti nista dzabe. Meni samo nije jasno u cemu je njihov interes, ali sigurno postoji, mozda koriste vase klikove za nesto(nikad se ne zna). Mada po meni je dovoljna cena to vreme koje ce mnogi potrositi da bi nesto dobili "dzabe". Za to vreme, radom(bilo kojim) mogli su/ste zaraditi po deset tih predmeta minimalno, ali ovde nije rec o zaradjivanju i o radu, vec samo ako moze dzabe i preko veze. :D

Ja ne vidim u cemu je problem da posaljem sebi 20 pozivnica na 20 razlicitih email adresa i ne vidim kojom inteligencijom oni mogu da provale da sam to ja uradio a ne da se sve to desilo u nekom internet kafeu, gde vise korisnika moze da se loguje na vise email naloga(osim da se sluze nelegalnim softverom, mada i za to ima leka). Mogu i ako treba za svih 20 registracija da promenim svoju ip adresu, cak i drzavu ako hocu, internet je cudo. Ali ne vidim nikakvu korist od toga.
Kada se neko javi od ovih sto nude pozivnice, sa validnom potvrdom i pricom da je dobilo neki predmet(malo vredniji) dzabe od ove kompanije, uzecu od svih njih pozivnicu i otvoriti po jedan nalog(na sve moje adrese, a ako treba i na clanove familije, mada sumnjam da ce taj broj biti toliko veliki), pa cu i ja da "radim" za vredne nagrade :D
Do tada ovo me ne interesuje, a odavno sam cuo za ovo, ali nisam cuo da je neko koga poznajem ista dobio, pogotovo ne u Srbiji.
Nek se sad jave clanovi koji su dobili nesto, jer mnogi ovde daju garancije da ovo nije scam i nude pozivnice(da bi dobili ta 2 poena), a niko nista nije dobio, niti se time hvalio, a znam da bi.

Ja tipujem na skupljanje emailova za spam :)

Za to postoji jednostavniji nelegalan nacin, za par minuta mozes pokupiti hiljade email adresa na netu. A video sam da ljudi prodaju tako prikupljene kontakte za smesne novce. Mada to moze da im bude jedan interes, ali ja tipujem da ima jos toga. Mozda sto preko toga sta ti zelis oni prave tvoj profil kao konzumenta i to nude nekom ko ima proizvod za tebe.

Da nije smesno bilo bi zalosno, ali ovo je Srbija. Nikada i nigde necete dobiti nista dzabe. Meni samo nije jasno u cemu je njihov interes, ali sigurno postoji, mozda koriste vase klikove za nesto(nikad se ne zna). Mada po meni je dovoljna cena to vreme koje ce mnogi potrositi da bi nesto dobili "dzabe". Za to vreme, radom(bilo kojim) mogli su/ste zaraditi po deset tih predmeta minimalno, ali ovde nije rec o zaradjivanju i o radu, vec samo ako moze dzabe i preko veze. :D

Ja ne vidim u cemu je problem da posaljem sebi 20 pozivnica na 20 razlicitih email adresa i ne vidim kojom inteligencijom oni mogu da provale da sam to ja uradio a ne da se sve to desilo u nekom internet kafeu, gde vise korisnika moze da se loguje na vise email naloga(osim da se sluze nelegalnim softverom, mada i za to ima leka). Mogu i ako treba za svih 20 registracija da promenim svoju ip adresu, cak i drzavu ako hocu, internet je cudo. Ali ne vidim nikakvu korist od toga.
Kada se neko javi od ovih sto nude pozivnice, sa validnom potvrdom i pricom da je dobilo neki predmet(malo vredniji) dzabe od ove kompanije, uzecu od svih njih pozivnicu i otvoriti po jedan nalog(na sve moje adrese, a ako treba i na clanove familije, mada sumnjam da ce taj broj biti toliko veliki), pa cu i ja da "radim" za vredne nagrade :D
Do tada ovo me ne interesuje, a odavno sam cuo za ovo, ali nisam cuo da je neko koga poznajem ista dobio, pogotovo ne u Srbiji.
Nek se sad jave clanovi koji su dobili nesto, jer mnogi ovde daju garancije da ovo nije scam i nude pozivnice(da bi dobili ta 2 poena), a niko nista nije dobio, niti se time hvalio, a znam da bi.

Kako si i sam rekao, internet je cudo, i postoji vise nacina da se skonta da li radis legalno ili nelegalno, naravno da postoje nacini gde su male sanse da te ulove.

Mislim da si se 'navio' bez veze odnosno bez dovoljno informacija. Shipping za srbiju je omogucen tek u proslom restock-u. Zadnji restock, ja sam naveo da su dvojica mojih drugova uspeli naruciti i sada ostaje da se vidi da li ce zaista dobiti. Necu da kazem da je scam ali isto tako necu reci da nije i svoj cu sud da donesem nakon sto njima stigne/ ne stigne ono sto su 'otkupili'. Nazalost, za to treba cekati 30-40dana. Na jos vecu zalost, ovo nece trajati jos dugo (besplatno) i ne znam hocu li docekati potvrdu ili ne, dok je jos tako. Takodje, nisam se uopste posvetio ovome i nemam neka velika ocekivanja, skupio sam 20 i sada samo odgovaram na dailies i to mi je 30sec dnevno i upravo iz tog razloga to i radim.
Naravno da razmisljam slicno kao ti, da sam skeptican, ali sa druge strane, nista posebno ne gubim osim tih 30sec vremena i nekolicine kilobajta...

Sa laptopa sam se ulogovao bez problema, ali sa desktopa i dalje odbija.

Kako si i sam rekao, internet je cudo, i postoji vise nacina da se skonta da li radis legalno ili nelegalno, naravno da postoje nacini gde su male sanse da te ulove.

Mislim da si se 'navio' bez veze odnosno bez dovoljno informacija. Shipping za srbiju je omogucen tek u proslom restock-u. Zadnji restock, ja sam naveo da su dvojica mojih drugova uspeli naruciti i sada ostaje da se vidi da li ce zaista dobiti. Necu da kazem da je scam ali isto tako necu reci da nije i svoj cu sud da donesem nakon sto njima stigne/ ne stigne ono sto su 'otkupili'. Nazalost, za to treba cekati 30-40dana. Na jos vecu zalost, ovo nece trajati jos dugo (besplatno) i ne znam hocu li docekati potvrdu ili ne, dok je jos tako. Takodje, nisam se uopste posvetio ovome i nemam neka velika ocekivanja, skupio sam 20 i sada samo odgovaram na dailies i to mi je 30sec dnevno i upravo iz tog razloga to i radim.
Naravno da razmisljam slicno kao ti, da sam skeptican, ali sa druge strane, nista posebno ne gubim osim tih 30sec vremena i nekolicine kilobajta...

Nijednoga trebutka nisam rekao da su 100% scam. Imam opravdane razloge da sumnjam, ali ne iznosim tvrdjenje da jesu. Drugi clanovi, nemaju 100% potvrdu da nije i iznose da sigurno nije prevara?!
Mislim da se nisam bez razloga "navio" , a informacija nema dovoljno i to stoji, ali nema ih ni dovoljno za one koji tvrde da je sve tu legalno(mada i Dafiment banka je bila legalna :D) i da funkcionise(za Srbiju, ostalo me ne zanima).
Rekao si da ovo nece jos dugo biti "besplatno", pa mi nije jasno zasto, tek su nama u Srbiji omogucili da nesto narucimo za "dz" i vec prestaje da bude "dz".
I ja cu isto da sacekam, pa cu ih oceniti kao scam or not scam, ali do tada cu da "gubim" vreme na neke druge stvari. Ako se potvrdi kroz 30-40 dana, meni nije problem da registrujem 20 ljudi sa razlicitih lokacija, ali pre toga sigurno ne bih nikog navlacio na ovo, jer bi ga ja time indirektno varao("majke mi dobijas, ma 100% nije prevara, cuo sam da je neki Amer dobio, znaci sigurno i za nas funkcionise, imam poznanika koji zna poznanika od poznanika koji je dobio...").
Ovo se ne odnosi ni na tebe ni na druge clanove, ako se neko oseca prozvanim, nisam nista lose mislio.

Drug je dobio majicu :) Mada bi majica i meni trebala uskoro da stigne, ja cekam dostavu ove malo 'ozbiljnije' robe.
Nije ti jasno zasto nece dugo trajati.. pa zato sto im je ovo period reklamiranja (koji traje vec odredjeni period), a inace im je jako bitno sta srbija misli pa ce mozda jos malo produziti jer se tek odnedavno moze ovamo slati... NOT. :D

konstatno mi pise 0ptz ... koji je fazon s tim :/

i kako da znam koliko mi je ljudi prihvatilo invite, kad otvorim onu z listu nigde mi to ne pise :/

Jel moze neko da mi baci pozivnicu na pm?
Hvala

moze i meni jedna pozivnica?

thx

Ljudi jel neko narucio-dobio nesto od ovih nagrada?

*** 20 dana mi stoji sve vreme 0 points, a svaki dan se ulogujem , jos sam slao i invajtove i uradim i daily pitanje i na onoj prvoj igri uzmem 20 poena, znaci treba da imam jedno 80 poena, i danas mi prvi put proradi counter, i prikaze 2 poena , a u Z listi pokaze 0 invites accepted.

kakva glupost :/

Ja sam *****ao lockerz, ne lici mi ni nesto da cu da dobijem neku stvar, nikada nema nista da se "redeem-uje" ...

Nekim ljudima stvarno treba crtati. Restock se desi na odredjen datum i sve ode u roku sat vremena. Obnavalja se svakih mesec-mesec i pol. Ne kazem da nije scam ali samo treba stvari postaviti na svoje mesto, ne moze se ocekivati svaki dan da se moze redeem kao da ima 50 usera. To se nece desiti i dzaba provjeravate, znaci samo odredjen datum. Ja sam dobio majicu, ostaje jos da se vidi hoce li stici nesto od redeem-ovanih stvari.

Nekim ljudima stvarno treba crtati. Restock se desi na odredjen datum i sve ode u roku sat vremena. Obnavalja se svakih mesec-mesec i pol. Ne kazem da nije scam ali samo treba stvari postaviti na svoje mesto, ne moze se ocekivati svaki dan da se moze redeem kao da ima 50 usera. To se nece desiti i dzaba provjeravate, znaci samo odredjen datum. Ja sam dobio majicu, ostaje jos da se vidi hoce li stici nesto od redeem-ovanih stvari.

A koji je to dan :)

Bar kada bi taj datum pisao negde, nego ovako ko baba Vanga da pogađam.

Meni je dosao mail sa obavestenjem o datumu. Sada nesto govore kako nece objaviti datum kako bi sto vise 'random' posetitelja uradilo redeem pa cemo videti.
Nista se jos ne zna sto se tice balkana, da, dobio sam majicu ali cu racunati kada posvedocim necemu vrednijem...

Nazad
Vrh Dno