Šta je novo?

Siren : Blood curse

jovanr

Slavan
Učlanjen(a)
21.01.2009
Poena
304
Pozdrav,

Zanima me dali je neko igrao ,ili ima neka saznanja o gore navedenom naslovu.

Prepurucujem ti da probas demo. Meni se nikako nije svidela igra. Lose komande, kamera ocajna, previse mracno.

^+1, kupio svih 12 delova sa PSN nisam izdrzao 3 ... Probaj prvo.

Sta ti je konkretno lose, jednom je malo falilo da se ja za*ebem i kupim je. Valjda je malo jeftinije ako se uzmu svih 12 epizoda nego onako iz 4 dela.

Posedujem je trenutno u licnoj kolekciji i s devojkom u tandemu prelazim lagano. Bas sam mislio da je preporucim Bobu, kao afirmisanom ljubitelju horora, ako mu je promakla, ali vidim da ju je "popljuvao". Steta. Naravno da nije u pitanju remek delo od igre, postoji odredjeni broj realnih zamerki koje joj se mogu uputiti, ali, s aspekta horora, pogotovo duha japanskih ostvarenja, po meni "istresa iz gaca". Uz to moze da se nadje i za neku smesnu cenu i po meni takvo ulaganje opravdava. Ako covek trazi "ispolirano" ostvarenje, Sirene to sigurno nisu, medjutim, toliko mi se uzlupa srce, narocito nocu, da ne mogu da je igram duze od pola sata... posle toga je na redu Dead space, ali mu se nekako i ne radujem, kad ni za ovo nisam...

Pa OK,sve su ovo korektni odgovori i upravo to sto sam trazio(misljenja)Inace sam obozavaoc Silent Hill serijala,mada ih nisam sve odigrao,nisu mi se svi svideli,a ovo mi je u takvom nekom fazonu.No,mislim da je necu pazariti,a u tome su mi pomogli ovi vasi odgovori,tako da Thank's svima.

Posedujem je trenutno u licnoj kolekciji i s devojkom u tandemu prelazim lagano. Bas sam mislio da je preporucim Bobu, kao afirmisanom ljubitelju horora, ako mu je promakla, ali vidim da ju je "popljuvao". Steta. Naravno da nije u pitanju remek delo od igre, postoji odredjeni broj realnih zamerki koje joj se mogu uputiti, ali, s aspekta horora, pogotovo duha japanskih ostvarenja, po meni "istresa iz gaca". Uz to moze da se nadje i za neku smesnu cenu i po meni takvo ulaganje opravdava. Ako covek trazi "ispolirano" ostvarenje, Sirene to sigurno nisu, medjutim, toliko mi se uzlupa srce, narocito nocu, da ne mogu da je igram duze od pola sata... posle toga je na redu Dead space, ali mu se nekako i ne radujem, kad ni za ovo nisam...

Dead Space ce te oduseviti i izuti ako si ljubitelj horora. Samo bi bilo pozeljno da imas 5.1, jer bez toga igra nije to. :(
Pa pazi jesam ljubitelj horo igri, ali recimo SH mi nije nikad legao, ne znam zasto. Valjda volim vise akcione survival horore. Mada ne sumnjam da je SH da se slogiras, gledao sam bas dosta keca dok je ortak igrao, ja ono tad kao klinaca nisam ni smeo da igram. I RE 2 mi je bio brrr, strasno. :)

Vrh Dno