Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Jel radi nekome multiplayer?? Hitno! :p

Radi...
Al kad platis ~40e.

Ostani na 159 exe.-u, ceka se dok se ne udje, moze da traje 1min a moze i 10min. Ako udjes radi ok (ako dodje do promene host-a, izbaci).
Sa 166 exe. udjes brzo ali se zadrzis u igri 3-4min. 167 je trenutna update verzija i za sada nema exe. za nju ..

I ja sam na 159 pa ostavim 10min i nema sanse da udje...

Ne znam da li si bas poseban slucaj pa ti nece ili mozda bas nemas srece.
Drugar mi kaze da on na TDM i Pit jako tesko ulazi, jednom u 7-10 pokusaja ..ja igram S&D i desava se da udjem za manje od 1min, ponekad cekam i do 10min i nece. Sve zavisi ...udje mi na svaka 4-5 pokusanja i to uglavnom za 1-4min ..

Sretao sam u igri dosta Hrvata koji imaju isti problem i svi ulaze na isti nacin...kada uspeju da udju :) Ista je prica i na TPB i ostalim slicnim sajtovima.

Ma hebes ti taj MP, vise traje ulazak nego samo igranje :D.

ima i 1.67 boca :d

Jok! Al dva minuta po dva minuta, deseti nivo :d
Ali kako je ocajan zvuk miniguna :wall: Radije bih pucao Deringerom...

Izgleda da se ipak nesto pojavilo. Cu da probam, pa javljam!
Hmm, ovo samo vraca na 159 verziju i kaze da je potrebno desetak minuta da se konektuje

Poslednja izmena:
Ahm...najzad i ja predjoh ovo...6h 45min, sat i po duze od prethodnog, na hardened tezini, bogami napredak:D
Prica je smehotresna, najjaci momenat - na zemlji armagedon, a na ISS vide raketicu koja im prilazi, i pitaju - "Hjustone, el imamo neko zakazano lansiranje danas? Nemamo, ne znamo sta je" :d

Zvuk je nesto mutav...ovoliko haosa na ekranu a zvuk, bzvz. Glup arsenal koji koriste Rusi. Uboli su jedino kalas, dragunov i RPG, ostalo je bilo WTF...Tavor?Kriss?FAMAS?Uzi?
Meh, do sledeceg nastavka Need for Dutyja, i uzivanja u Michal Bay/Tom Clancy mutantu:)

Ahm...najzad i ja predjoh ovo...6h 45min, sat i po duze od prethodnog, na hardened tezini, bogami napredak:D
Prica je smehotresna, najjaci momenat - na zemlji armagedon, a na ISS vide raketicu koja im prilazi, i pitaju - "Hjustone, el imamo neko zakazano lansiranje danas? Nemamo, ne znamo sta je" :d

Zvuk je nesto mutav...ovoliko haosa na ekranu a zvuk, bzvz. Glup arsenal koji koriste Rusi. Uboli su jedino kalas, dragunov i RPG, ostalo je bilo WTF...Tavor?Kriss?FAMAS?Uzi?
Meh, do sledeceg nastavka Need for Dutyja, i uzivanja u Michal Bay/Tom Clancy mutantu:)

hhahaha,pa i ja sam za isto vreme presao na istoj tezini... :wave:

Interesting:D

ZaboraviK da kazem - igra mi je jednako bzvz ko prethodni deo, mada je dobra stvar to sto je imala manje iritirajucih momenata od prethodnika. Ali, priiicaaaa...OMG...jos sam pod utiskom:d WTF sam trazio u Brazilu? Trag neke caure? U SAD rat svetova, rusi okupirali golf terene a ja spasavam ViP-a i oslobadjam hamburgerdzinice? Tome Klensi, ovi te zahebase skroz.

Poslednja izmena:
Ja se sav izgubio u toj prici... :D na kraju nista nisam skapirao,cas si vamo cas tamo,cas si onaj,cas si ovaj... :D

Poslednja izmena:
meni pukao zamundin na 3 GB do kraja..dal su menjali nesto kod tracker-a sta znam,ali nije htelo vise nikako da radi,pa sam i odustao od skidanja igre...ako bude gde da pozajmim,pozajmicu...do tad se mozda i resi ova MP frka.Jer COD bez kvalitetnog MP nije COD...

haha al si ubo sve sto nevalja svaka ti cast :)

tavor, izraelska puca
kriss, made in usa
famas, francuzi
uzi, izrael ... itd itd pored jedne od najvecih vojnih industrija oni rujama stavili 5 komada oruzja, podr kalasa dragunova i rpd-a, tu je pp2000 i rpg svoje proizvodnje a u glavnom sve ostalo je internacionalno...

Da...jasno im se vidi "ciljna grupa"...to su ameri, i verna publika "Future weapons - with Mack" :D

24g56p3.jpg

da vas pitam nesto

gde se nalazi product key na originalnom pakovanju???

da vas pitam nesto

gde se nalazi product key na originalnom pakovanju???

Na poledjini one knjizice sto dobijas uz igru, ako sam dobro zapamtio.

@nex999

24g56p3.jpg

Ma to je G!!! na slici, samo se maskirao :D.

Poslednja izmena:
COP Rezim za COD MW2 - Pomoc!!!

Ljudi pokusavam da namestim sa drugom COP rezim za Call of Duty Modern Warfare 2 i da igramo zajedno ali ne uspeva nikako, negde sam cuo da opcija "Uour NAT type: strict" treba da bude open, i Infinity je dao link za upustvo kako da se namesti UPnP za razne modeme ali nikako ne mogu da nadjem upustvo za moj modem "HUAWEI HG 510".
Uradio sam portforvarding za torente i radi sve OK ali ovo UPnP ne mogu nigde da nadjem da otkljucam!

MOLIO bi ako neko nadje resenje da pomogne, posto sam vise izludeo trazeci po netu!!!

UNAPRED HVALA !!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Osnivac IW-a.

Nazad
Vrh Dno