Šta je novo?

Corsair

Učlanjen(a)
06.12.2007
Poena
304
Hteo bih da znam gde moze da se kupi corsair napajanje,zanimaju me modeli tx850,tx950 i hx850. Hvala

za krusevac ne znam da li ima, a sto se tice beograda prelistaj malo teme, o tome se zvakalo i uzduz i popreko

Za gigatron znam,nego nisam nasao da ijedna radnja ima pristojne cene sem njih,a oni nemaju uvek sto im pise na sajtu,i imam negatvna iskustva sa njima.Izgleda da cu morati kod gigatrona ,i verovatno cu za jedno godinu dana uspeti da mi posalju 🙂
Hvala

pa naruci preko bencha 🙂 samo ih iscimaj da ga nabave... Mozda ces sacekati dok to ne odrade al neces imati jebadu sa reklamacijama u gigatronu(a opet corsair je to , nema reklamacija😀)

Zvao sam bench i rekose da nece skoro da nabavljaju,a gigatron nisam,zvacu ih tokom sledece nedelje,tad cu imati finansije za to,ako budu imali...

Bench nece nabavljati u skorije vreme, a moguce i nikad posto bi morali da rade neki dil upravo sa gigatronom

Danas poslah porudzbinu za hx 850 i bas danas neko kupi to pre nego sto sam ga porucio u gigatronu.Sacekacu da ga nabave.Hvala svima

Eto odgovora...

Nazad
Vrh Dno