Šta je novo?

EyePet™

^Zar nisi reko da ce to da igraju tvoji bratanci,a ne ti ? :d :p

Dok ne uzme Platinum bratanci mogu da se slikaju..

i meni je jutros stigao full pack i moram priznati da veceras posle 2 sata uzivanja moram reci da je revolucionarno resena igra...moja cerkica je odusevljeno prekrstila malu zivotinjicu i Petko (robinzon kruso :) ).

mnogo je challenge-a koji okljucavaju dodatne fazone i uopste nije jednostavno resiti neke od njih...iskreno...nemam rec za ideju!!!

Ako provališ kako da nateraš petka da trči, javi kako, meni ne polazi za rukom. Kulanje sam odradio za zlato ali trčanje ne ide. :)

Cvejicu priznaj da si i ti ovo pokusavao :D

EyePet-2.jpg

Poslednja izmena:
^^^
hahahahaha....
to mu dodje isto ko da si platinum uzeo :D

Slikanje je jednostavno, dok ono sa trčanjem nije ni malo naivno. Uspeo sam srebro da izvučem. ja sam mrdanjem prstiju privlačio pažnju na jednom kraju ekrana pa drugom rukom na drugom i tako sam ga mučio da trči s jedne strane na drugu.

Fore s crtanjem su blesave. I ono majmunče što pljuje mehuriće...

Hahahah, koliko je lud :D

Uau, ljudi jel prodaje neko ovo? Odgledao sam video klip i odusevio se. Gde moze da se kupi? Hvala unapred na odgovoru!

Ja sam kupio samo igru na shopto.net. Kameru sam dobio odvojeno, ali ima i u kompletu da se kupi.
sama igra je bila nešto oko 15 funti.

Ljudi, dobio sam i ja ovaj eyepet, ali me nije nesto mnogo odusevilo. Danas sam sa cerkicom odigrali ono sto treba se odradi za jedan dan, kupanje, hrana, frizure, oblacenje i ostalo, nadam se da ce dalje biti nesto interesantnije. Malo me zbunjuje osecaj kad treba da ga milujem i slicno jel uopste ne znam da li sam u kontaktu sa njim :D tj. naravno da nisam, ali kao da kad ga milujem uopste ne reaguje na to sto treba. Sve u svemu osecaj je zbunjujuc. :)

To sa maženjem je istripovano, moraš da pogodiš položaj ruke. Kad se uštosiš ima da knjava mali samo tako. :)

Odlicno uradjeno, moja djeca obozavaju EyePet...i fine i kreativne stvari spakovane kao challenge-i. Preporucujem!!!

Kako ste bre podesili kameru, sobu za ovo ? *** nikako da se vidim i ja i Eypet (dao sam mu ime Krme :D).
I cemu prica da je slika na kameri full ? Ocajna je slika na 32 LCD-u.

Vrh Dno