Šta je novo?

Windows Mod (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
posto nikako rocket dock nisam uspeo da napravim da ima na obe strane preso sam na objectdock...
da li neko mozda zna da barata sa .ini fajlovima vezanim za objectdock teme? imam temu za rocket dock i zelim samo da je prepravim da bude za objectdock...ona se pojavljuje u listi i moze da se izabere ali je ne pokazuje bas kako ja zelim... nisam uspeo da se snadjem da podesim da ikonice ne pocinju od pocetka i slicno i da mi ne deformise bas sliku... ako je neko voljan da pomogne i zna da odradi ovo bio bih mu zahvalan...

evo kome treba nesto od DOCK-ova, za sada ovaj Nexus radi opasno dobro, full suite je prenatrpan barem po meni, XWD je poceo da me zeza sa uxtheme patch-om, izgubi se magnification... nexus nudi sve sto i xwd sem stack-a, u ostalom bacite pogled pa vidite...

edit: radi magnification samo se zatupi XWD dok je pokrenut i kada se tada promeni tema, inace posle restarta ili log off-a radi bez problema naravno sa promenjenom win temom :)...

http://www.windows7hacker.com/index...cation-for-windows-7-ultimate-tweak-all-free/

Poslednja izmena:
a evo i da dodam novi wall... jel zna neko gde ima dobrih tema za win7 na DA ih nekako nema mnogo sve su neke bzv...

Prilozi

• newdesk.jpg
    newdesk.jpg
    138.8 KB · Pregleda: 79
Poslednja izmena:
@studiovpc

jel moze link ka temi sa slike? odlicno izgleda!!

a sad pitanje za ljude koji koriste RocketDock, jel postoji neki plugin ili addon ili sta vec, koji omogucuje nativnu refleksiju? i nativni stack sa mogucnoscu manualnog dodavanja fajlova u stack-u a ne onaj stack koji vidi samo ono sto je u folderu koji se postavi kao stack... malo mi je to glupo jer na XWD je to odradjeno extremno dobro, ali mi je nekako XWD sporiji u odnosu na sve ostale, nexus me odusevio sa efektima ali manjkaju mu jos dosta stvari

ne, koliko ja znam

evo kome treba nesto od DOCK-ova, za sada ovaj Nexus radi opasno dobro, full suite je prenatrpan barem po meni, XWD je poceo da me zeza sa uxtheme patch-om, izgubi se magnification... nexus nudi sve sto i xwd sem stack-a, u ostalom bacite pogled pa vidite...

edit: radi magnification samo se zatupi XWD dok je pokrenut i kada se tada promeni tema, inace posle restarta ili log off-a radi bez problema naravno sa promenjenom win temom :)...

http://www.windows7hacker.com/index...cation-for-windows-7-ultimate-tweak-all-free/

Sve je to sjajno ali XWD pati od hronicnog nedostatka KVALITETNIH tema :) Verujem da i Nexus ima isti problem...

Plus je bagovit :) evo citam da zadnji release ima neki problem sa dekstop ikonicama.

Poslednja izmena:
stoji ovo za nedostatak tema, stvarno izbor moze da se nabroji na svim prstima :)... rocket dock da ima refleksiju i podesavanja oko toga i stack naravno eto nama najbolji dock, mozda i izbace neku novu verziju jednog lepog dana, do tada XWD sljakace kod mene

Devel RD-a je stao. ObjectDock je prso isto, ne razvija se vise. Ali ova dva resenja imaju najvise tema :) Dzaba XWD-u to sto je napredan (jeste zaista) kad nema dobrih tema za njega skoro uopste.

skines progeam universal uxtheme patcher, otvoris ga i patchujes ona 3 fajla da bi omogucio stavljanje modifikovanih tema, kada to odradis, prebacis temu u C:\Windows\Resources\Themes (ako se tema zove recimo BLACk prebacis u onaj folder fodler BLACK i file BLACK.theme) posle toga desni klik na desku i nadjes temu, ako neka tema ima svoj font prvo instaliraj taj font da bi bilo sve kako treba posto su neke teme osetljive na font tj izgledaju lepo samo sa fontom sa kojim su zamisljene da rade

skines progeam universal uxtheme patcher, otvoris ga i patchujes ona 3 fajla da bi omogucio stavljanje modifikovanih tema, kada to odradis, prebacis temu u C:\Windows\Resources\Themes (ako se tema zove recimo BLACk prebacis u onaj folder fodler BLACK i file BLACK.theme) posle toga desni klik na desku i nadjes temu, ako neka tema ima svoj font prvo instaliraj taj font da bi bilo sve kako treba posto su neke teme osetljive na font tj izgledaju lepo samo sa fontom sa kojim su zamisljene da rade

cenim i postujem trud :D
hvala

vlado thx za ove teme mada meni se svidja alienware pa cu ostati na njoj :) samo da napravim ovaj glupi objectdock da koristi temu za rocket dock :)
imas neku dobru stranu za widgete ili gatgete? :)

lazo sve skidam na deviantart.com malo im je nelogicno organizovan sajt ali posle odredjenog vremena se naviknes

Poslednja izmena:
hehe ma koristim ja deviantart dosta ali nisam nesto video tamo widgete :)

Ima jos jedna stvar koja me nervira kod XWD-a a to je problem pojavljivanja (ili nepojavljivanja) kada predjem misem preko taskbara. Meni je RD tako namesten da se pojavi kada predjem misem po dnu sredine taskbara. XWD to ne ume :(

da da ne ume, jos uvek, mozda ce nauciti kroz kasnije verzije, mada kako vidim svi su stali sa razvojem dockova, cekamo da se pojavi neki novi koji ce svima da bude keva pa da vidimo eehheheh

Untitled-1-4.png

evo dokle sam stigo :)

sad mi fale mozda jos neki gadgeti ali nema veze sredicu to kad nadjem odgovarajuce :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno