Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

^Odlican, meni cak bolji od PS3. Jer je dosta tvrdji i ima manji hod. I sto je najbitnije ne klize se pod palcem kad ti se ruka znoji.
Evo ja redovno igram NBA 2K10 i extra mi je, mnogo bolje nego na PS3 gamepadu.

^Odlican, meni cak bolji od PS3. Jer je dosta tvrdji i ima manji hod. I sto je najbitnije ne klize se pod palcem kad ti se ruka znoji.
Evo ja redovno igram NBA 2K10 i extra mi je, mnogo bolje nego na PS3 gamepadu.

Tvrdji i manji hod su ti bolji? :) Jesi probao neko preciznije nisanjenje recimo? Imam jedan Saitek koji ima tvrdju "oprugu" u pecurci, i nisam mogao vola da pogodim u KZ2, ali je bolji recimo za Wipeout. Dakle zavisi od igre u kojoj vise lezi, ali je 3 puta losiji od Sixaxisa za nisanjenje..

Kako je bre veci i precizniji hod losiji? Koja je to logika :)

Ja imam ovaj Saitek, naizgled iste pecurke kao na tom sto ti hoces da uzmes.. Bas bi te video kako bi se snasao sa njim u KZ2. :)

184125-top_foto1-ny3fl.jpg

Biće da je više problem što KZ2 nema zombija, nego što nešto pečurke smetaju, ali da ne idemo u off :).

Kako je bre veci i precizniji hod losiji? Koja je to logika :)

Ja imam ovaj Saitek, naizgled iste pecurke kao na tom sto ti hoces da uzmes.. Bas bi te video kako bi se snasao sa njim u KZ2. :)

184125-top_foto1-ny3fl.jpg

Na ovom ne moze da se igra KZ2 jer ima cetvrtasto dno oko pecurke. OK bi bile Sony pecurke da su tvrdje i malo manji hod. Mada sam ja moje i shebao od silovanja zimus u KZ-u. :)
Nisam ni probao da igram na drugom Sony gamepadu. :)

@Bane
Da, da su mi smetalo sto nema zombija da provedem 19 dana online. :D Best MP FPS ikada!

Poslednja izmena:
OK bi bile Sony pecurke da su tvrdje i malo manji hod.

Ovaj Saitek ima tvrdje pecurke i nemoguce je sa takvim otporom opruge nisaniti i raditi neka sitna pomeranja, o tome pricam, pa ne znam kojom logikom je bolje da imas tvrdji otpor i jos plus manji hod :)

*** mrzi me da ti objasnjavam, ali stvarno sam dosta igrao KZ2 i to mi je uvek smetalo.
Nebitno nije tema za to.

Ja imam iXtreme 1.51 FW i Lite On drive.
Da li će activate.iso da pomogne u mom slučaju pošto nemam 1.6 ???

po abgx360 - NECE!
Kod:
BenQ/LiteOn/Samsung iXtreme v1.51 will NOT boot 4th Wave
znaci, mora da se flashuje na 1.6. mada bi po toj logici sacekao nov FW pa flashovao odmah njega.

Играо сам се на гомили џојпеда, али xbox-ов ми је убедљиво најбољи. Просто је савршено одрађено све сем крстића, који је толико лош да не може ни у менију да се користи нормално. Е сад, то је мени скоро па небитно, тако да ни не размишљам о другом решењу.

А што се тиче тога да је непрецизан за пуцачине... Брат растура у BF:BC и CoD4, каже да боље игра него на мишу.

ljudi meni treba HDD za xbox, ubi me ova buka. jel može neko da ponudi nešto na PM pa da vidim da li mi odgovara. 120 ili 250giga
zahvaljujem unapred

Meni buka smeta, tj. ono zujanje iako imam hard.

Играо сам се на гомили џојпеда, али xbox-ов ми је убедљиво најбољи. Просто је савршено одрађено све сем крстића, који је толико лош да не може ни у менију да се користи нормално.

Nije to jedini problem.
I meni licno se vise svidja od DS3 zbog polozaja palica i mnogo boljih triggera, ali je problem sto retko ko moze da drzi kaziprst na bumperu, a srednji na triggerima, tako da si primoran na setanje kaziprsta izmedju LB/LT i RB/RT. U nekim igrama(FIFA, PES) ovo uopste ne smeta, dok u drugim(SF4) itekako smeta.

Evo ja da se nadovezem na pricu o dzojsticima. Imam PS2 konzolu , Saiteka za PC i Xbox konzolu. Definitivno mi je xbox kontroler najbolji. Igrao sam wolfenstein-a na xboxu i radi odlicno. Pustio sam posle na PC-u preko saiteka, i nije to to. Preveliki hod palica i mali otpor , nisu bas najbolji izbor za FPS. Na PS2 sam igrao prvi killzone, i black, i nisu bas neke kontrole. Ipak mi je xbox kontroler najbolji. E sad, neznam koliko se PS3 kontroler razlikuje od PS2 kontrolera po pitanju preciznosti..... nego , videcu i to. :D

izasao je iXtreme 1.61 ~ samo za Benq i Samsung kojim se resava Wave4

Jeste ali radi onaj activation disc, malopre sam probao na GTA 4 DLC...

Ja imam po onim slikama izgleda Benq DVD u konzoli sa 1.6.
Znaci kad bi uradio 1.61 jel bi radile wave 4 igre bez boot diska ?

^WTF ?

Nazad
Vrh Dno