ako je neznatno to što ima samo D-sub onda stvarno.
ako G2420HD košta 16k a 2411HD 14.677 onda je G2420HD previše jeftin
nikad nikome ne bih preporučio D-sub monitor
Nije problem u rgb shemi,problem je sto je bela boja previse sjajna u odnosu na druge boje.Problem sam donekle uspeo da resim manjom rezolucijom,i udaljavanjem monitora na 1.2m.Ko zna,mozda je do navike.Zna li neko kako da ubacim rez 1440*900,nemam je po def
Koja je rez izmeju hd i full hd,ondak? Posto imam"gole drajvere",moram li da instaliram ati cc?
U principu jeste najbolje drzati nativnu rezoluciju ali ja recimo nisam mogao da se naviknem na 1920X1080 za rad u windowsu tako da koristim 1360X768.
Ovu rezoluciju koristis u windowsu :smack:? Pa kako mozes, native je taman za ovu velicinu...
zaobidji Belkin.
Ja sam jednom uzeo vga kabel za monitor koji je bio falican (slika nije nikako mogla da se izostri) imala je stalno "senku" ...
A platio sam ih skuplje zbog "imena".
Tako da ... uzimaj ove druge i teraj.
zaobidji Belkin.
Ja sam jednom uzeo vga kabel za monitor koji je bio falican (slika nije nikako mogla da se izostri) imala je stalno "senku" ...
A platio sam ih skuplje zbog "imena".
Tako da ... uzimaj ove druge i teraj.
Kupio sam danas ovaj monitor u Megastore Electroniki za 15999,00 din.
Prvi utisak (imao sam 17" IBM CRT) - ala je ovo veliko....
slika je odlicna iako sam povezao preko DVI. Bice ovih dana HDMI.
Kupio sam danas ovaj monitor u Megastore Electroniki za 15999,00 din.
Prvi utisak (imao sam 17" IBM CRT) - ala je ovo veliko....
slika je odlicna iako sam povezao preko DVI. Bice ovih dana HDMI.
I ja imam isto mišljenje. Ja sam batalio da čitam ovaj thread čim sam kupio monitor jer ne želim da mi ljudi skreću pažnju na neke stvari koje realno ne bih sam primetio u svakodnevnom radu. To je ono - što manje znaš, manje patiš 🙂Ja iskreno mislim da je ovaj forum otvoren samo da bi smo citali sta nam sve sa hardverom nije u redu i da bi nas terao da trosimo jos para na isti 🙂
Na ghosting na monitoru nisam obracao paznju dok nisam ovde procitao da ga ljudi primecuju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari