Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

[flame]Dao si najtacniji opis ove igre do sada[/flame]

[G!!]:D:D:d[/G!!!]

Pojavio se GOTY za PC :)

Da ne zna neko da li je ispravljen bug u Little Lamplightu u GOTY verziji igre? Dešava se da nije moguće otvoriti vrata "regularno" :)

I možda treba da se otvori posebna tema za trollove.

Povodom ovog aktuelnog tužakanja Interplaya i Bethesde oko Fallouta, sa jednog drugog foruma:

Ovo je kao da gledash kako se za starateljstvo nad sirochetom bore katolichki pop i majkl dzekson.
u svakom sluchaju ce biti *ebano.
:d

Da da, prvi put igram Fallout 3, do sada sam ga bojkotovao jer sam veliki fan keca i dvojke a trojka nema veze sa vezom sa prva 2 dela imho, tako da mi treba mala pomoć

Pošto znam da je izašlo do sada hilajdu modova, ajde navedite mi par koji su must have pre početka igranja.

^^

Takodje bi me zanimalo par must-have grafickih ili nekih drugih modova .

Igru sam presao kada je izasla i od tada je nisam igrao .

Fallout 3

Ne znam stvarno zasto , ali mi igrica stvarno steka, iako imam kompjuter za koji smatram da bi mogao izvuci dobar FPS . Cak i na low steka

Evo sta imam:
AMD Athlon 5200+ DualCore 2,7 Ghz
NVIDIA 8500 GT 512 MB
2 GB RAM
Igricu pokrecem na Win XP .

Spor ti je racunar.

Ne znam stvarno zasto , ali mi igrica stvarno steka, iako imam kompjuter za koji smatram da bi mogao izvuci dobar FPS . Cak i na low steka

Evo sta imam:
AMD Athlon 5200+ DualCore 2,7 Ghz
NVIDIA 8500 GT 512 MB
2 GB RAM
Igricu pokrecem na Win XP .

Probaj da instaliras zadnji patch (1.7) + najnovije drivere, mada, uzimajuci u obzir koju graficku imas, tesko da ce ti ista pomoci...

Vrh Dno