Šta je novo?

win 7 + win fast tv2000 = nema zvuka

booris

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
319
Skinuo sa leadtek web-a drivere za win 7, skinuo i instalirao TV2000 XP FM RM Deluxe(x86) i sve je ok ali zvuka nema ni na tv ni na fm :S::S::S:
kada aktiviram fm pa odem na configuration u odeljku volume seting playback volume stoji pokazivach skroz na levoj strani (nula) jedino po tome mogu da vidim da neshto nije OK :trust:, kada kliknem na testing sound levi zvuchnik pochen da krchi i to je sve od zuvkova :(:wall::wall:

da li neko moze da pomogne

99% su u pitanju drajveri, probaj da nadjes za vistu ili ako imas(mada sumnjam) za Win7.

Takav problem je imao drugar sa noname tjunerom...

neochekivano ima na leadtek da se skinu driveri za win 7 i to sam uradio i pored toga nece :wall:

ne znam da li treba da napomenem da je win 7 64bit

Poslednja izmena:
Skinuo i instalira i resetovao i nisht :crash::wall::crash:

Identican problem imao sa Expert-om, tj. sa praistorijskim drajverima sa sajta. Lepo ih deinstaliraj, idi na windows update i vidi da li ce da ti ponudi nove drajvere (iz 2009.). U stvari, mozes da proveris i bez prethodne deinstalacije, ali ti postupak savetujem ako ih ima. Instaliraj ih, ali samo njih i posle PVR2. Meni sada sa MS-ovim drajverima sve radi, i zvuk i sharpness.

Proverio, instalirao, restartovao i opet nishta :crash::wall::wall:
Da li nege u Volume Contro Options ili Mixer ili tako negde treba neshot josh setapovati :trust:

Da li nege u Volume Contro Options ili Mixer ili tako negde treba neshot josh setapovati :trust:

Jesi uradio desni klik na speakers-playback devices-show disabled devices ?
Zatim u okviru PVR2 treba da u okviru configuration-analog audio device izaberes tvoju zvucnu, probaj sa speakers ili sl.

u pvr setingsima, jesi stavio aux ili vec kako je na tvojoj zvucnoj za volume control?

:banana::banana::banana: glavni problem je bio u starim driverima za zvuk, novi PVR2 je reshio ostale probleme i doneo neke sitne ali to cu u thread-u koji je vec otvoren po tom pitanju

Hvala svima na pomoci !!!

Vrh Dno