Šta je novo?

Problem sa mx500!

immortal

Cenjen
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poena
154
Cao drugari...:wave:evo mog problema! Posto nisam burzuj kao i pola ove srbije,ne mogu da priustim sebi neki dobar mis! :sceptic: Ortak mi je reko da ima mx500 kom je ****** kabal i ako mogu da nadjem kabal za njega rado ce mi ga pokloniti :banana: E moje pitanje glasi da li neko zna de mogu da kupim kabal ili sa kog misa mogu da skinem kabal koj ce odgovarati mx500....

Desavalo se da se kabl pohaba na samom ulazu u mish. Onda bi samo morao da se kabl malo skrati, poveze isto po bojama unutra i to bi bilo to.

Kabl kao kabl je isti za sve usb miseve, mogao bi da ti posluzi bilo koji USB kabl. Ne mogu ti pomoci kako to povezati u praksi.

To mi je reko i ortak da pokusam,ali ima mali problem nema on klasicne zicice pa samo da se ubace nego ima dzekove koji ulaze jedan u drugi kao npr. steker i kabal od usisivaca :p

Meni se kabel (mx500) prekinuo na ulazu u mis, amputirao sam taj deo sa sve utikacem i zalemio zice direktno na stampanu plocu od misa. Tako radi vec 2 godine.

Mogao bih da pokusam ali se plasim da nesto ne za****m....:wall: a ortak iz odeljenja mi kaze da je mx500 bolji od mx518,jer je on imao svaki mx...sta mislite jel istina??

Mogao bih da pokusam ali se plasim da nesto ne za****m....:wall: a ortak iz odeljenja mi kaze da je mx500 bolji od mx518,jer je on imao svaki mx...sta mislite jel istina??

Mozda je njemu MX500 bolji, ali stvarno ne vidim kako. MX518 ima bolji senzor, malo je siri, lepse lezi u ruci...

Bolji senzor i nema bas...imate test na esreality...kad se mx500 podesi na 500/1000hz polling rate ima perfect control od skoro 4m/s a mx518 nesto vise od 2m/s.

OK, to nisam znao, ti se svakako bolje razumes u te stvari. MX518 ima vise DPI, krajnjem korisniku to moze da znaci. A jos i podesavanje DPI "on the fly", sveukupno opet bolji mis po mom misljenju :wave:

On meni kaze da na mx518 oce i dugmici da zabadaju :crash: njemu je u sred CW-a zaboo klik....a za DPI bas i ne znam mnogo znam samo da mx518 ima vise....na mom misu koj sada imam mogu da podesim od 800 do 1600,meni je lakse da ga stavim na 800 jer volim mali sens zbog preciznosti....

mx300/500 su retki misevi koje nisam probao,), tako da samo imam iz druge ruke info, a sto se dpi tice meni je 400 dpi sasvim dovoljno, a vise od 800 nikad ne bih ni koristio. Moram da priznam da su mi ti on the fly tasteri na mx518 postavljeni malo losije nego na G5 (tu su oba tastera za + i - iza scroll-a), jer mi se desavalo da ponekad pritisnem + dpi taster koji je ispred scroll-a, bas kad ne treba tokom igre:) Inace, ne koristim dpi switching uopste kad sam ingame:wave:

mx300/500 su retki misevi koje nisam probao,), tako da samo imam iz druge ruke info, a sto se dpi tice meni je 400 dpi sasvim dovoljno, a vise od 800 nikad ne bih ni koristio. Moram da priznam da su mi ti on the fly tasteri na mx518 postavljeni malo losije nego na G5 (tu su oba tastera za + i - iza scroll-a), jer mi se desavalo da ponekad pritisnem + dpi taster koji je ispred scroll-a, bas kad ne treba tokom igre:) Inace, ne koristim dpi switching uopste kad sam ingame:wave:

Bas sam devojci dao MX500 da se sluzi neko vreme dok ne kupi mis, a naravno kod nje je vec preko godinu dana. :D

Ako si radoznao i znaci ti nesto, mogu da ti donesem da probas, mada nije bas u "cvetu mladosti" :) :wave:

Ovaj ortak sto ce da mi da mx500 kaze da je mis fanstastican....njemu je trajao 7 godina,tako da ni ovaj nije u "cvetu mladosti" ali je sigurno bolji od ovog mog Genius Laser kog je moj burazer ***** kupio samo zato sto moze da ide po podlozi bez podloge :wall::wall::wall:

Meni se kabel (mx500) prekinuo na ulazu u mis, amputirao sam taj deo sa sve utikacem i zalemio zice direktno na stampanu plocu od misa. Tako radi vec 2 godine.

danas sam pricao sa tim ortakom sto hoce da mi da mis....kaze da zna za taj fazon sa lemljenjem ali za to trba lemilica koja mora da bude tanka kao iglica :bottle:

Naravno, ne moze lemilica za oluk :) potreban je pravi alat i osoba koja ce to izvesti kako treba.

Odnesi kumu sto radi televizore ;) Kad otvoris misa, videces i boje, jel tako ? :)

a mrzi me da ga zovem :) ae ako mozes da se setis reci mi hitno mi je :d

Nije mi jasno zasto ti je neophodan raspored zica po bojama? Onaj ko bude radio operaciju lemljenja kad otvori mis videce koji je raspored zica. Ne vidim razlog da ja sad otvaram mog misa da bi ti rekao koji je raspored, cisto znatizelje radi.

PS: ili nabijas postove ili me zezas? :)

ma jok nego se plasim da ne za****mo nesto oko zica :D posto cemo ja i ortak to da radimo.....a jednom kad se zalemi to je gotovo :S: a koj ce mi poustovi ja gledam sto pre samo da dobijem mis :)

Pod "****** kabal" iz prvog posta podrazumevas:
1. kabel postoji ali je neispravan
2. kabel ne postoji

Ako je 1. onda kad otvoris misa videces koji je raspored.
Ako je 2. onda reci pa cu otvoriti mog misa i rado cu javiti raspored zica.

PS: Kad zalemis, mozes i da odlemis bez problema, ali posto to ne znate savetujem da odete kod nekoga ko zna kako se lemi i da vam to uradi.

A onda ok

Evo sada sam se vratio sa slave od babe i sreo sam tog lika sto radi kao auto elektricar,na moju radost kaze da ima veoma tanku lemilicu i da ce mi to uraditi :D weeeeeeee :banana:

P.S: Hvala ti na pomoci...pisacu ti ako bude bilo problema :wave:

Nazad
Vrh Dno