Šta je novo?

PES 2010

Meni treba rezolucija 1280x1024 a imam samo ovo:

pesni.jpg

Ladno mi fali jedan deo da kompletiram iso...

Sto je najgore taj deo je hostovan na samo jednom share sajtu i vuce se ko prebijna macka :S:

I nisi jedini,ja sam juce takodje skinuo "black screen verziju" i nista nije pomoglo pa sam nocas opet teglio net i kupio ispravnu verziju koja radi bez problema.inace sumnjali su i na ati i na nvidia karte,pa driveri,pa windows...jednostavno los izbor shop-a!

Uh, ja pomislio da nema nade... Hvala momci. Nadam se da sad skidam dobru verziju
Hvala josh jednom...:)

Oni su stvarno retardirani, ne moze da se stavi na High u 1680x1050 ako je grafa 512MB. Misim WTF ?! Crysis mogu da igram znaci na High na primer u 1680 i radi jako lepo a ovo ne ?! Koja glupost... Al postoji resenje i za to treba malo googlati.

Evo vam moj SETTINGS.EXE pa probajte, mozda pomogne za rezoluciju i detalje... Nudi mi sve do 1920x1080 high, mada mislim da je povezano sa specifications koje ucita.

Prilozi

• settings.rar
    684.5 KB · Pregleda: 47
Poslednja izmena:
fudbal je tezak krsh. sve golove do sad sam dao posle centarsuta sa strane. smesno koliko je to izforsirano. uzeo sam Mancester a kao da sam uzeo Smrdizan. kontrola lopte kod runija( a i svih ostalih uzas). Rempluju ga kao da ima 50KG a on volina koju niko ne moze da cuva. u 16-tercu se mora ispucavati inace sigurno gubite loptu i primate gol. vidic i rio tandem snova u stvarnosti, ovde je tandem morona.trava na San siru izgleda kao livada posle kise. i Bezanija ima bolju travu!!! Probacu jos malo ali nisam optimista.

E stvarno su retarderi. Kod mene nece na 1440x900 ako stavim na High (max 1280x720) dok na medium imam 1440x900.
Ne mogu da vjerujem koliko su glupi....:mad:

... Nudi mi sve do 1920x1080 high, mada mislim da je povezano sa specifications koje ucita.

Kod mene takodje. Na High je, graficka 512MB. Gde si to cuo leba ti?!

.... Kod mene nece na 1440x900 ako stavim na High (max 1280x720) dok na medium imam 1440x900....
Baš tako.
Može high, ali u rezolucijama od 1280x720 pa na niže.
Za veće rezolucije od 1280x720 igra ne da više od medium za quality,a za GPU od 512mb.Verovatno je za GPU od 1GB druga pesma.
Polako, "otključaće se" i to glupo podešavanje.

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    27.1 KB · Pregleda: 47
  • Untitled 02.jpg
    Untitled 02.jpg
    20.7 KB · Pregleda: 44
  • Untitled 03.jpg
    Untitled 03.jpg
    32.6 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
Kod mene sve radi normalno. :trust:

Prilozi

• PES Settings.JPG
    PES Settings.JPG
    31.8 KB · Pregleda: 68
A koliko ti memorije ima karta?512mb ili 1gb

I još da bude gore:
Windows XP SP2, Vista
Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
1GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD ATI Radeon 9700 video card)

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Vista
Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
2GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better)

Al im se uklapa Sys Req sa praksom,u pm.

Poslednja izmena:
Jos da izadje patch koji ce Barsu farsu i cirkus iz Madrida da spuste na zemlju :D

Ko zna koje fore onda tu postoje.Tupavi Japanci :d

Opet nema "zvezdice" prilikom menjanja igrača pre utakmice...?! I ovi forovi me dovode do ludila.

fudbal je tezak krsh. sve golove do sad sam dao posle centarsuta sa strane. smesno koliko je to izforsirano. uzeo sam Mancester a kao da sam uzeo Smrdizan. kontrola lopte kod runija( a i svih ostalih uzas). Rempluju ga kao da ima 50KG a on volina koju niko ne moze da cuva. u 16-tercu se mora ispucavati inace sigurno gubite loptu i primate gol. vidic i rio tandem snova u stvarnosti, ovde je tandem morona.trava na San siru izgleda kao livada posle kise. i Bezanija ima bolju travu!!! Probacu jos malo ali nisam optimista.

Potpisujem sve sto si rekao, pa ovo je za...ancija, demo je bio zakon, a ovo kao da su prepakovali PES 2009.
Stvarno ne znam sta im to treba, da je demo totalno razlicit i bolji od finalne verzije.
Dacu mu sansu, posto ***. sta da igram? FIFU?
Poz.

ljudi bez problema radi igra u fulu...najnormalnije...chak ne primecujem nikakve razlike u zahtevnosti u odnosu na pes 2009...znaci fps zakucan na 60:wave:

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    32.9 KB · Pregleda: 49
  • 2.JPG
    2.JPG
    54.4 KB · Pregleda: 76
Baš tako.
Može high, ali u rezolucijama od 1280x720 pa na niže.
Za veće rezolucije od 1280x720 igra ne da više od medium za quality,a za GPU od 512mb.Verovatno je za GPU od 1GB druga pesma.

Brate, ti mene nisi bas dobro razumeo. Ja kazem da je kod mene sve OK. Radi mi igra u fullu u rezoluciji 1680X1050, na high.

Izgleda da nisam.
Koji li je onda trip u pitanju kada negde šljaka high a negde ne :trust:

Poslednja izmena:
Jel' se meni cini ili se ovi igraci krecu malo brze nego u real life? :d

U fudbalu sem grafike i nekih novih animacija(ako je odgovarajuće kombinacija stadiona i vremena dana pa da nema kilo i po blooma) stvarno nema ništa pozitivno, ništa nije sporiji od prethodnog samo su igrači i njihovi forovi totalno ne upravljivi, odbrana se igra teže nego ikad a najveći krivac je AI koji nikad nije bio gluplji, odigrao sam par sati fudbal danas sa ortakom i barem pola golova sam primio tako što su moji igrači ili golman promašivali lopte, nisu reagovali na njih ili su ih elegantno zakucavali/uguravali u sopstvenu mrežu. Prilikom napada cutback pasovi i ubačaji su skoro sigurna stvar, naravno ako se ne šuta glavom sa 16 metara i slični ispadi igrača i ni pod razno ne sme da se ne ispuca lopta odma iz svog 16ca jer kao što je neko rekao gubi se i prima se gol odma. Dobiće fudbal svoju šansu ali deluje loše za sad...u prethodnom si barem znao na čemu si a ovde bacaš kockicu da vidiš kako će reagovati tvoj igrač. I da crveni karton je skoro pa ne moguće dobiti.

Kako nemoguce ja sam prvu utakmicu zavrsio sa 3 crvena kartona! Cak sam i jedan gol dao sa 3 igraca manje. :) Omiljeni tim nista slabiji bez Kake, AC Milan - Man Jun 3-0. Imali nesto teze od Top Player?

U fudbalu sem grafike i nekih novih animacija(ako je odgovarajuće kombinacija stadiona i vremena dana pa da nema kilo i po blooma) stvarno nema ništa pozitivno, ništa nije sporiji od prethodnog samo su igrači i njihovi forovi totalno ne upravljivi, odbrana se igra teže nego ikad a najveći krivac je AI koji nikad nije bio gluplji, odigrao sam par sati fudbal danas sa ortakom i barem pola golova sam primio tako što su moji igrači ili golman promašivali lopte, nisu reagovali na njih ili su ih elegantno zakucavali/uguravali u sopstvenu mrežu. Prilikom napada cutback pasovi i ubačaji su skoro sigurna stvar, naravno ako se ne šuta glavom sa 16 metara i slični ispadi igrača i ni pod razno ne sme da se ne ispuca lopta odma iz svog 16ca jer kao što je neko rekao gubi se i prima se gol odma. Dobiće fudbal svoju šansu ali deluje loše za sad...u prethodnom si barem znao na čemu si a ovde bacaš kockicu da vidiš kako će reagovati tvoj igrač. I da crveni karton je skoro pa ne moguće dobiti.

Ama strasno sta uradise od demoa i skoro savrsenog fudbala botovi na kvadrat:D

Jesu li penali u toku utakmice i dalje onako odradjeni sa kamerom sa strane?

I kako golmani reaguju na napucanje iz "mrtvih" uglova? Odbijaju ka korneru ili ka petercu?

Pa koliko sam ja mogao da primetim za ova 2 dana uglavnom bacaju ka korneru, ali dosta zavisi i od samog golmana. Mnogo vise me smara ocajan centarsut sa strana i katastrofalno ponasanje pri skoku nekog od napadaca. I mnogo se tesko daju golovi iz sl. udaraca. Pogotovo na potezu od ivice sesnaesterca pa do nekih 23, 24 m. Ako neko ima mekan sut to je Del Piero, kad sutnem sa njim sa ivice kaznenog drzeci strelicu na dole on to odradi kao da ima free kick ocenu 70. I jos jedna primedba na brzinu same igre. Pogledajte npr. Lennona iz Totenhema. Sprint mu izgleda kao kod insekta, neprirodno brzo mu se pomeraju noge. Ima ovde mnogo mesta za poboljsanja.

Vrh Dno