Šta je novo?

Windows Mod (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i mog Daft Punk desktop-a i doc ikonica :)

Prilozi

• desk.jpg
    desk.jpg
    172.3 KB · Pregleda: 102

Super ikone u docku! :)

la-text :)

Ja ne mogu da skinem ovaj wall sa DA.... :(

Poslednja izmena:
@riot, @illidan koji je to dock i koji su iconsetovi za iste... fala...

jel moze neko od modova da postavi neki STICKY ili tako nesto da ljudi vise ne pitaju koji dock i slicno, bez ljutnje svima ali ljudi uopste ne citaju temu samo gledaju i odmah idu ista pitanja koja se provlace kroz celu temu po ko zna koji put, dock je ili ObjectDock Plus ili Rocket Dock ili XWindows Dock, treci ne postoji receno je x puta :), a sto se tice ikonica imate ih na DeviantArt-u pa blago receno mali milion

Poslednja izmena:
Izvini molim te sto ne citam 40 strana jel neko treba da napise 2 reci... znam koji dokovi se koriste to uopste nije problem nego me zanima koji su tacno koristili sa kojim setom ikona... isto tako treba da provedem 2+ sata da bi na deviantu mozda nasao te ikone...

a ima i lakse resenje, da svako kad postavi svoj screenshot napise lepo wall taj i taj, dock skin taj i taj, ikonice su te i te i lakse svima... mislim da nije losa ideja, bice mnogo preglednije i lakse

Pa ja ne znam sto to odavno nije napisao svako meni bi bilo logicno da kad vec kacis neki svoj rad ako moze tako da se nazove jer neki ljudi sve sami rade koliko sam primetio i crtaju ikone i rade svoj wall i sta ja znam... po meni bi bilo dobro da se tako koncipira i na pocetku su neki i pisali tako...

onda uvodimo novo pravilo, naravno ako se slazete sa ovime, znaci pisemo svi od sad sta je sve na desku

Fala puno...

nema bez teksta :) mora se mora malo u photoshopu ako hoces bez teksta

Kakav smor.
Dzaba sto je wall dobar kad su mu stavili tekst i radjen je samo za jednu rezoluciju.

Poslednja izmena:
***a, pogledaj kada je napravljen :)

da da... vidi se :)

E to nisam zagledao :)

ma lupa da se vidi :D

sto barem nisi uklonio one SHORTCUT strelice sa ikonica, inace extra izgleda :)

ma lupa da se vidi :D

Shop_Cat.jpg

:D :d

Poslednja izmena:
Nista posebno... Work in progress...

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    167.6 KB · Pregleda: 131
Poslednja izmena:
Skoro isto kao i staro, samo drugi wall i malo drugaciji raspored. Koji weather widget da stavim; vec kad imam prostora na desk-u, nek bude popunjen:)
Edit: Snasao sam se za weather widget :)

@ redkanji
Moze link ka wallpaper-u?

Prilozi

• desktop.JPG
    desktop.JPG
    194.3 KB · Pregleda: 102
Poslednja izmena:
win7 edition :)

Prilozi

• desk 30.10..jpg
    desk 30.10..jpg
    365 KB · Pregleda: 118