Da, sad sam pogledao na net-u - elektronska stabilizacija......cini mi se jako dobro odradjena......na maximalnom zumu bez problema moze da se slika iz ruke....
Off:
Drivere, za koliko mozes da nabavis HV20/30 NTSC verziju (ako mozes da nabavis)?
^^^
Cekaj, stani, pazi.......kako sad to da DSLR ima bolji video od "prave" kamere ?
Sta, ima vise frejmova or what ?
Inace, koja je tvoja verzija kamere, pal ili ntsc ?
Da li se dobijaju i sve one dzidzabidze sto si planirao/kupio (adapter za objektiv, ili sta si vec pomenuo u nekoj temi)
Pozz
---
To stoji ovde na forumu i mogu svi da vide kada si to rekao, sigurno nisi rekao onda kada si hvalio onaj mustek fotoaparat (opet neki
pogresan smer)![]()
A tvrdnju da je video kamera pored DSLR-a suvisna u kuci, necu da komentarisem. Neka te ljudi poslusaju i neka dodju da nam kazu kako su prosli sa ovakvim savetima.
To si rekao ovde par postova gore:A gde sam ja to rekao ?
Imati josh jednu kameru za kucnu upotrebu je suvishno, ...
Ukapiraj da ja uvek govorim iz ugla naprednog korisnika koji zeli kvalitet i koji se razume u tu tematiku, i snimanje kamerom mu se ne svodi na rec/stop i mlataranje. U tom sluchaju bilo koja kamera se ne moze porediti sa DSLRom, i to je pricha kada vec imash objektive, jer DSLR "kamera" je vishestruko skuplja od najbolje consumer HD kamere. To shto ti od juche imash DSLR, a verovatno i kameru je potpuno druga pricha, ja ne pricham u tvoje ime...
Upravo tako, ja video na dslr imam vise od godinu dana a ti se tek spremas za tako nesto.
driveru sa tobom je jako nezgodno razgovarati...
osim sto si uvek u pravu i sve znas, svi koji se ne slazu sa tobom su ******, a na kraju jos imas modove koji brisu postove i potpise koji te ocrnjuju...
JA se secam koliko si pljuvao video mod na bilo kakvim aparatima, a tek na dslr pfff, zato mi i nije jasno otkud sad takvu pesmu pevas...
Pitam se da li bi mogao da napravis bar jedan post gde neces sam sebe hvaliti, koliko si strucan i pun sebe![]()
Ja sam vec rekao koji su trenutni nedostaci bilo kojeg DSLR-a za snimanja videa bez obzira na marke koje su za tebe jako bitne, pa se necu ponoviti, a ne sporim ni prednosti koje ima dslr. Od bitnih nedostataka nisam napomenuo i problem sa "jelly" ili " rubberbanding" efektom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari