Šta je novo?

Koju memoriju

boke

Cenjen
Učlanjen(a)
26.04.2009
Poena
151
Koju od ovih mi preporucujete

-PATRIOT 4GB (2x2GB) 1066MHz DDR2 PVS24G8500ELKR2
-TRANSCEND 4GB (2x2GB) DDR2 1066MHz AxeRAM TX1066QLU-4GK
-OCZ TECHNOLOGY 4GB (2x2GB) 1066MHz DDR2 OCZ2B10664GK
-KINGSTON 4GB (2x2GB) 1066MHz DDR2 KHX8500D2T1K2/4G
Hvala unapred

Poslednja izmena:
Od gore navedenih zaobidji kingston hiper-x(ima ljudi koji se zale da im jedva radi i na tih 1066Mhz)
Ovo ostalo je ok.Ocz Blade i platinum low voltage,su ako je verovati review-ima jako zahvalni za overclock,mada nimalo neces pogresiti ni sa tim patriot-om,ili transcend-om.

Ocigledno svako ima svog favorita, tako da ces tesko dobiti konkretan i koristan odgovor...
Najbolje da sam potrazis rezultate koje su ljudi postizali sa odgovarajucim memorijama pa zakljucis sta ti najvise lezi.
Npr., ovaj sajt sadrzi ogromnu bazu overclock rezultata, gdje izmedju ostalog imas parametre RAM memorije (nazalost, modeli memorija su cesto izostavljeni) i moze ti, ako nista, bar posluziti da vidis sta ljudi ucestalo koriste za overclock, tj. koji brand-ovi su popularniji, koji ne i sl.
Imas razna filtriranja i pretrage...
Takodje, i google ce ti mnogo reci o pojedinacnim podelima i njihovom ponasanju!

Poz

Hvala ljudi,ali ima jedan VELIKI problem,zvao sam 10 prodavinica i niko ih nema.Neki ih dobijaju ali po novi cenama,mislim na patriot i ocz.Patriot ce kostati 82e,blade stize tek za dve nedelje isto po nekoj blesavoj ceni.Ako neko zna gde ih ima po normalnoj ceni,bile su oko 60e,neka javlja idem odmah da ih uzmem.I samo da pitam sto se tice Axeram-a,sto da ga zaobilazim,pa zar to nije memorija koji su svi dizali u nebesa,sta se promenilo?

I samo da pitam sto se tice Axeram-a,sto da ga zaobilazim,pa zar to nije memorija koji su svi dizali u nebesa,sta se promenilo?

brate ocjesh iskreno ?

Promenilo se to shto ljudi koji neshto znaju - cjute a oni koji nemaju pojma sve vishe dele savete. Eto shta se desilo.

Inache cene ddr2 ram memorija su skochile od 40-50% sa poslednjim uvozom, i svaki iole vredan pomena kit cje koshtati najmanje 70e. govorim o 2x2 gb na 1066.
Takodje to vazhi i za memorije koje nisu u kit-u da me ne shvatish pogreshno. Jednostavno takav period naleteo za ddr2.

Uzeo sam Patriot,po staroj ceni,63 evrica,jeee.Danas su dobili poslednju seriju po starim cena u svima nama poznatoj radnji ;)
Testirao sam malo memoriju i sve ide ko po loju,brze se dize sistem i mislim da mi je odziv u samom windows-u(sedmica) mnogo veci,mozda se tripujem ali imam takav utisak,jednostavno samo leti.To je to,hvala ljudi na savetima.pozz

Opet ja,totalno sam zaboravio da je setujem u biosu,ako neko moze da mi da link za tutorial ili bilo nesto kako da je setujem,ploca je asus m3a,hvalaa

Nazad
Vrh Dno