Šta je novo?

Problem prilikom formata

• Začetnik teme Začetnik teme Rusi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rusi

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2006
Poena
690
Krenuo sam da reinstaliram Win XP na laptopu (Asus X58c). Klasika, obrisao particije, kreirao nove, install > format NTFS (ne quick). Brzo je stigao do 31% ali prilicno dugo tu stoji.
Ne znam o cemu se radi... Jel sve ok? Jel smem da ugasim laptop ako ovako ostane?

Krenuo sam da reinstaliram Win XP na laptopu (Asus X58c). Klasika, obrisao particije, kreirao nove, install > format NTFS (ne quick). Brzo je stigao do 31% ali prilicno dugo tu stoji.
Ne znam o cemu se radi... Jel sve ok? Jel smem da ugasim laptop ako ovako ostane?

Restartuj masinu , podigni sa Hirens bootcd-om i istestiraj hard na bad sectore.

Neki konkretan program sa Hiren's-a?

---------

Startovao sam HDD regenerator 1.51 (mada pitao me je gomilu stvari pre nego sto je krenuo, ja sam samo enter, enter,...)

Poslednja izmena:
Nadjeno je 25 losih sektora za oko 10k MB skeniranja, hard je 160GB.
Sledece instrukcije su mi potrebne koji program moze da ih oznaci i da li ce se posle i dalje pojavljivati, verovatno da...

------------------------------------

Presao je 100 losih sektora i ne prestaje, tako da odustajem od sredjivanja i kupujemo novi.

Zamolio bi vas za preporuku ovde: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?p=1950573#post1950573

Poslednja izmena:
Oznaciti hoce, siriti se verovatno hoce i dalje.
Menjaj to pod hitno.

Nazad
Vrh Dno