Šta je novo?

Aplikacije - Symbian S60 v2/v3, UIQ, S80

nishta bolje nego kad sam sebi odgovaram. realno da sam ljudski potrazio pre reply ovde nashao bih i tad al ono.. :)

ako nekog interesuje - program po imenu salling clicker radi pos'o

jel' probao neko ovaj ion battery timer na s60 v5, meni radi aplikacija ali plugin ne

Dali postoji neki program da sakrije folder u porukama?

LJudi nov sam u ovome.

Kakva je prica sa virusima, ima li ih?
Da li postoji neka zastita i da li je potrebna?

Mogu da zamolim nekoga ko je raspolozen da mi detaljno objasni ili da link kako da hakujem fon. Nesto se plasim da radim svasta da ne bih nesto sj.....

Probao sam neke od pomenutih varijanti ali mi nesto ne ide, ili ne popunjavam sve kako treba.

Evo ja cu probati...procedura mi je poznata ali nisam to radio sa svojim telefonom...koristim sertifikat da potpisujem aplikacije.

Dakle:

1. Nabaviti symbian sertifikat sa 17+ mogucnostima. Imas dosta linkova ovde na forumu o tome. Ponovicu se jos jednom, sertifikat sam uzeo putem ovog uputstva

2. Skines nepotpisanu najnoviju verziju HelloOx2 programa i potpises je sa ovim sertifikatom koji si nabavio za tvoj telefon.

3. Instaliras tako potpisani HelloOX2 na telefon, pokrenes i to bi trebalo da je to.

jel sigurno smem da upisem sve podatke, hoce mi stici posle toga poruka?

Ne upisujes broj mobilnog. Tamo gde pise da se upise br. moba tu pises koliko se secam 13 ili 15 i jos 9 brojeva u produzetku. NALUPAS SE.

a vamo gde je imei tu ukucam pravi imei?
u kom formatu broj mobilnog?

Poslednja izmena:
Dajte mi predlog za neki sajt gde mogu da nadjem svasta od softvera.

Ceka se uvek sertifikat...

sta da ukucam?

lol :D...kucaj "tacka na engleskom"sis.com (valjda me razumes) :)

Ima li neke aplikacije koja bi mogla da bude nalik na plan plusu?

Imaš Garmin Mobile XT. To je zapravo GPS, ali pretražuje sve ulice baš kao Plan Plus, "postavlja zastavice" i obeležava putanju kojom se krećeš, na mapi se mogu naći ucrtani neki bitniji objekti i tako dalje. Nema baš GSP linije, ali i ovo je vrlo korisno. Samo ne znam da li imaš GPS na telefonu...

Nešto polukorisno je program Métro. U pitanju je "spisak" svih GSP linija za veliki broj svetskih gradova, medju kojima je i Beograd. Zada se početak i kraj neke putanje i on potanko izlista ceo put i presedanja, linije koje treba gde uhvatiti i vreme puta.

Program je džabe, redovno se ažurira, a ima ga za sve mobilne platforme (iPhone, Windows Mobile, Palm, svi Symbiani, BlackBerry).

Imaš Garmin Mobile XT. To je zapravo GPS, ali pretražuje sve ulice baš kao Plan Plus, "postavlja zastavice" i obeležava putanju kojom se krećeš, na mapi se mogu naći ucrtani neki bitniji objekti i tako dalje. Nema baš GSP linije, ali i ovo je vrlo korisno. Samo ne znam da li imaš GPS na telefonu...

Imam, to je izgleda najbolje resenje. Malo sam i preterao sa zahtevom. Trebalo bi mi 1gb samo za podatke da postoji neki "plan plus" za mobilni. :d

Ima li neke aplikacije koja bi mogla da bude nalik na plan plusu?
Kombinacija Metro + MGMaps.
Sta za blokiranje nezeljenih SMS-ova koje salje operater?
Blackballer,
WebGate Advanced Blocker,
MCleaner....?

Poslednja izmena:
Mcleaner je najbolje!

Ima li neki program koji ce da pokrene aplikacije pri startupu telefona, ovo mora da je vec neko trazio, deluje korisno. Hvala unapred!!!!

Hvala na najbrzem odgovoru u istoriji foruma!

Nazad
Vrh Dno