Šta je novo?

Risen

A mozes i da izudaras Luisa i uzmes mu deo koji ti treba. :)

A mozes i da izudaras Luisa i uzmes mu deo koji ti treba. :)

:S: simple solution ... kad sam po defaultu ispravan pa mi to ne pada na pamet :) zao mi luisa ... sve mislim trebace mi kasnije ... ma vise sam se uplasio kasnijeg dela gde provedem ne znam ni ja koliko sati pa mi se to desu u x chapteru

p.s. odoh da ga izudaram

Poslednja izmena:
Jel' zna neko kako se instalira ova "avendžd" verzija? Moj daemon je uopste ne cita... :)

Jel' zna neko kako se instalira ova "avendžd" verzija? Moj daemon je uopste ne cita... :)

Ako je u pitanju .mdf image fajl instaliraj Alcohol52% (ili probaj sa A120% ako ga imas instaliranog). Meni se vise dopada kako radi A52% (Deamon izbrisan :)).

Mene najvise nervira u igri, sto nocu pola grada ne spava. One zene ciste sa metlom, vojnici se setkaju isto kao i danju, kafana puna non-stop..... Ima dosta likova koji nikad ne spavaju, a trebalo bi. :)

Mislim kako to uspevaju, nije to zdravo. :p

Uh mislim da cu definitivno buduce pare spucati na Xbox360. Pre par dana posle duge instalacije nisam uspeo da pokrenem Resident Evil 5. Ajde vidim gomila ljudi (koji su dali dosta evrica/$ za igru) ima isti problem ko ja pa necu da se nerviram.

A evo sada kada pokusam da pokrenem Risen, monitor se iskljuci a na njemu izadje poruka "Out of range" !?!

Vidim da ljudi imaju takve probleme kada stave neku rezoluciju ili frekvenciju koju ekran ne podrzava ali koji je ovo kuršlus da mi iskoči poruka tek kada pokrenem Risen???

Posto sam video da je kod RE5 problem se ponekad resavao zamenom monitora da nije i Risen ista glupost?

Inace pre par dana sam ponovo instalira Crysis Warhead upravo posle zezancije sa RE5 i Warhead radi extra. *** ocigledno da je PC otisao u smedje sto se tice igra.

Probacu da menjam rezolucije pa mozda i pomogne (sada je 12x10 jer je u pitanju 17").

Poslednja izmena:
tacno za neke ljude nije PC :p
Risen samo manijak moze igrati na xbox-u jer jednostavno nisu te igre za konzule bas kao i dragon age sto ce biti tek na PC igriv kako treba :)

tacno za neke ljude nije PC :p
Risen samo manijak moze igrati na xbox-u jer jednostavno nisu te igre za konzule bas kao i dragon age sto ce biti tek na PC igriv kako treba :)

Sta meni znaci bolji osecaj na PC-ju kada ja nemam sliku na ekranu??? I ovo je druga igra gde srecem problem u zadnjih mesec dana. Na budjavoj M$ krekovanoj konzoli rade bez problema na PC-ju ne rade.

I ako ne umes da pomognes ne moras da mi se pleziš :trust:

Sva sreca pa mi je Crysis Warhead na hardu, pa lecim frustracije znajuci da tako nesto konzolasi mogu samo da sanjaju :d

Poslednja izmena:
pa kad bi video kako Risen radi na xbox-u zazeleo bi se crne slike na PC-u...
a sto se tice tvog problema ja verujem da je problem u tvom sistemu jer da je sve OK igra nemoze progurat rezoluciju koja nije za tvoj monitor...

Pa uzmes onda taj Xbox i resis problem. Ja jako retko imam problema sa igrama i sa Windowsom generalno tj. pojave se problemi ali ih brzo resim (pronadjem resenje na internetu). Meni to ne smeta, volim da cackam po sistemu i ne smatram da na taj nacin gubim dragoceno vreme. Onaj ko misli da gubi vreme ima alternativu, za igre Xbox360 a za generalnu upotrebu racunara Mac i nema problema. Posto su oba foolproof, Windows nije.

pa kad bi video kako Risen radi na xbox-u zazeleo bi se crne slike na PC-u...
a sto se tice tvog problema ja verujem da je problem u tvom sistemu jer da je sve OK igra nemoze progurat rezoluciju koja nije za tvoj monitor...

Radi Crysis:Warhead, radi CoD4, ne radi RE5 (ali on ne radi jos armiji ljudi) i sada problem sa Risenom.
Instaliran najnoviji catalyst i directX 3d (Win XP SP3)

Pa uzmes onda taj Xbox i resis problem. Ja jako retko imam problema sa igrama i sa Windowsom generalno tj. pojave se problemi ali ih brzo resim (pronadjem resenje na internetu). Meni to ne smeta, volim da cackam po sistemu i ne smatram da na taj nacin gubim dragoceno vreme. Onaj ko misli da gubi vreme ima alternativu, za igre Xbox360 a za generalnu upotrebu racunara Mac i nema problema. Posto su oba foolproof, Windows nije.

Sto se tice generalnu upotrebe racunara ne dam PC ni za zivu glavu. Volim i ja da cackam ali posto sam sve matoriji nema ni zivaca ni nerava. Ajde sacekacu nedelju dana mozda bude jos jadnika na netu sa istim problemom u Risen-u. Necu da ga sklanjam ionako zauzima malo prostora.

EDIT

Ima jos ljudi sa ovim problemom. Evo upravo gledam temu na forumu izdavaca. Ako bude resenje, postavicu ovde za svaki slucaj ako neko bude imao slican problem.

Poslednja izmena:
Mislim da je taj problem vezan za refresh rate. Instaliraj ATI Tray Tools i podesi refresh lock.

Ja igram Risen na PC-u sa dzojstikom. Mnogo mi je udobnije i lakse. Svi su mi tasteri na dohvat prsta i ne lomim ruku po tastaturi. Sto se tice kontrole kamere, tu nema nekih posebnih problema. Igra ionako nema neku posebnu potrebu za preciznoscu.

Ionako sam sa dzojstikom na PC-u presao COD 5, Fear 2 i Mass Effect. Mada mislim da Dragon Age necu bas moci. Nije bas lako pomerati kursor misa sa palicom. :p ( mada videcemo uskoro)

Moje vidjenje, naravno. :)

Mislim da je taj problem vezan za refresh rate. Instaliraj ATI Tray Tools i podesi refresh lock.

Bas to uradi, sve rezolucije fiksiraj, gomila novih igara lupa 'out of range'.

Ja igram Risen na PC-u sa dzojstikom. Mnogo mi je udobnije i lakse. Svi su mi tasteri na dohvat prsta i ne lomim ruku po tastaturi. Sto se tice kontrole kamere, tu nema nekih posebnih problema. Igra ionako nema neku posebnu potrebu za preciznoscu.

Ionako sam sa dzojstikom na PC-u presao COD 5, Fear 2 i Mass Effect. Mada mislim da Dragon Age necu bas moci. Nije bas lako pomerati kursor misa sa palicom. :p ( mada videcemo uskoro)

Moje vidjenje, naravno. :)

Moram da citiram legendarnog Zokija :d

"Ja ti se divim do imbecilnosti"

Nema na cemu.

Da si bolje pogledao spisak igara shvatio bi da sve one postoje i na box-u, i da je nivo tezine drasticno smanjen upravo zbog uporebe dzojstika. Nije nikakva majstorija preci ih sa njim. Malo sutra cu da igram Stalkera ili prvi Fear. :p

Ali mi je stvarno lakse da igram Risen ili Mass Effect. A ove ostale sam igrao sa dzojstikom iz *******cije, a i veci je izazov. :D

Edit. Da ne spominjem da su mnogi igrali RE5 na dzojstiku. Pa risen je dosta laksi za kontrolu od RE5.

E sad ima mnogo ljudi kojima dzojstik ne lezi, al to je drugo vec.

Poslednja izmena:
Nema na cemu.

Da si bolje pogledao spisak igara shvatio bi da sve one postoje i na box-u, i da je nivo tezine drasticno smanjen upravo zbog uporebe dzojstika. Nije nikakva majstorija preci ih sa njim. Malo sutra cu da igram Stalkera ili prvi Fear. :p

Ali mi je stvarno lakse da igram Risen ili Mass Effect. A ove ostale sam igrao sa dzojstikom iz *******cije, a i veci je izazov. :D

Edit. Da ne spominjem da su mnogi igrali RE5 na dzojstiku. Pa risen je dosta laksi za kontrolu od RE5.

E sad ima mnogo ljudi kojima dzojstik ne lezi, al to je drugo vec.

Zvucalo je uvredljivo ali nije trebalo da bude uvreda ;)

Jednostavno ne mogu sebe da zamislim da igram nesto ovako bez misa i tastature a imam neki Saitek Cyborg vata prasinu po ormanu :d

Ja sam probao Gothic 2 da igram preko gamepada, i nikako mi se nije svidelo. A trudio sam se, dva dana sam ga koristio. :) Verovatno je to stvar navike.

Zvucalo je uvredljivo ali nije trebalo da bude uvreda ;)

Jednostavno ne mogu sebe da zamislim da igram nesto ovako bez misa i tastature a imam neki Saitek Cyborg vata prasinu po ormanu :d

No offense taken. Ma ne bi ni ja igrao sa dzojstikom, nego me zeza kicma kad sedim previse ispred racunara. Ovako sednem na fotelju ili na kauc i fino. Samo neznam kako cu za Dragon Age, mada.....snaci cu se vec. :)

pomoc?

na L izlazi jurnal ali u njemu nisat ne pise?
svi tabovi su prazni...questova nema, nemam pregled gde je sta...map quest takodje...samo postoje world i regional map...inace nalazim se u mocvari u kampu kod Dona...ima li neko ideju sta se dogadja, ubime da pamtim napamet sve questove i gde je sta...:wall:

Prilozi

• Risen 2009-10-12 22-57-42-12.jpg
    Risen 2009-10-12 22-57-42-12.jpg
    365.4 KB · Pregleda: 47
Poslednja izmena:
Hm, sta se desava kad kliknes na taj tab sa drvetom, on bese oznacava kvestove vezane za mocvaru.

Btw, ja poceo sinoc sa Risenom, i dosao do mocvare, danas pocistio, sad treba da idem u Harbor City ili tako nesto...
Nije losa igra, mada mi se fajt ne svidja bas...zavrsio sam mocvaru btw, i idalje sam go i bos lol...al makar sam dosao do dvorucnog maca, bez njega nije bilo sanse da sredim neka dva kostura na groblju.

Meni rekoshe "Ne idi u onaj manastir",ja bio u fazonu "A shto,bash 'ocu",i evo,tek se izborih da me puste napolje... :D

Poslednja izmena:
^Da, sad je malo bolje...Strength 40, vise damagea nanosim macem. Ono na pocetku je bilo uzasno...malko mi je smetalo sto fajt nije vise intuitivan, da se tako "odrazim" ... nikako ne uspevam da provalim koji potez ce da prodje, da li ima neka caka, ili samo drzi blok i klikci za napad posto protivnik udari, pa sta bude...
Mozda razgnevim nekoga ovom izjavom :)D) ali mi fale potezi iz Obliviona (WASD i klik za napad za razlicite vrste udaraca). Ili bar raznovrsnije nesto da bude, mozda nesto dodje sa skillom nadam se...

Zanimljivo je zasad, dosao sam u Harbor, upoznao Lenu Heady :D i konacno obukao neku odecu lol...ono sto igri fali, ovako u izvedbi - uvod na pocetku (i onaj filmic) je jadan totalno, muzika je bzvz, a likovi se mnogo ponavljaju.
No dobro, igra drzi paznju, to se racuna :)

Hm, sta se desava kad kliknes na taj tab sa drvetom, on bese oznacava kvestove vezane za mocvaru.

sve je prazno - ceo zurnal osim taba sa mapama imam ih dve za sada?
clone verzija je u pitanju

POMAGAJTE!:mad:

sve je prazno - ceo zurnal osim taba sa mapama imam ih dve za sada?
clone verzija je u pitanju

POMAGAJTE!:mad:

Pa jes razgovarao uopste sa nekim ?

Imas tabove i slicice sa leve strane, klikni recimo 'world' slicicu pa neki od gornjih tabova.

Pa jes razgovarao uopste sa nekim ?

Imas tabove i slicice sa leve strane, klikni recimo 'world' slicicu pa neki od gornjih tabova.

aman ljudi pa resio sam bar 10-tak questova do sada...sa onom ribom na pocetku, pa u kampu sad svi rade, borio se u areni, pobio one insekte i onog zelenog, vratio onog plasljivka u kamp.. imam machetu za sada, ubio sam onog lika sto je hteo da me rokne...kazem vam prinudjen sam da pamtim questove ceo zurnal je ****no prazan na sta god da kliknem...ovo dugmence sa shota je ALL cisto da se visdi da nema nigde nicega...gornji tabovi svi prazni..odustacu ako ne nadjem resenje...pa zamisli da predjem igru bez jurnala:S:

Nazad
Vrh Dno