Šta je novo?

Street Fighter IV

:D Dobra je Cammy, jos ne znam sta mi bi, krenuo sam i cesce da povezujem udarce... Drzi se Borise ;) :D
A nije ni debeli Rufus los, bas mi se svidja lik, ali s njim sam mizerno malo igrao, ali volio bih da ga malo bolje upoznam, ima mnogo cool poteze... :)
Inace, vjeruj mi kada ti kazem, bolje ti je da igras u pocetku protiv mnogo jacih, to je jedini nacin da napredujes, vidis gdje si los, vise blokiras...
Meni se cini kada sam pocinjao da vise od mjesec dana nisam nikoga zivog mogao ni rundu da dobijem, tada se dodouse igralo mnoooogo vise, tako da samo naprijed...
Ako ista treba samo pitaj...

Moraju da se povezuju potezi, ne vredi :) Odnosno da se primenjuje ono iz Challenge-a. Ultre takodje ne smeju da se mase, moraju da se rade iz prve, a u poslednje vreme ih tesko ubadam, odjednom mi uzasno ne lezi D-pad na sixaxisu.. igram ovih dana i kod drugara, na Logitech Precision, dosta je bolji d-pad za SF.

Ja sam Akumu dosta dobro ustosao, al kod boraca kod kojih je Ultra na polukrug, polukrug + L1 ili L2 imam dosta muka, ne mogu to da izvedem bez muke, vjezbam na treningu al mi strasno tesko ide, uspio sam sa Ryuom par puta i to je to. Dok sam igrao na xboxu nisam se ni trudio da izvodim super i ultru koliko je d-pad los.

Ja sam Akumu dosta dobro ustosao, al kod boraca kod kojih je Ultra na polukrug, polukrug + L1 ili L2 imam dosta muka, ne mogu to da izvedem bez muke, vjezbam na treningu al mi strasno tesko ide, uspio sam sa Ryuom par puta i to je to.

Mislis cetvrtina kruga? :) I moj drugar non stop prica polukrug :) Meni su one 10 puta lakse od recimo Akumine, u borbi da se setim koje dugme kad ide, pogubim se skroz. A sa chargerima bas ne znam da igram, sa njima sam neupotrebljiv.

Rufus FTW!

Jest malo u faci cudan, al nesto sam ga zgotivio u posljednje vrijeme... (ovih nekoliko puta, koliko odigrah s njim) i vec povezujem poteze...
Al ima ludih poteza...
Rufus Kung Fu majstor od 300 kila :D

Da, dobro igras sa njim, ali kad uzmes Cammy, imas par napada od kojih se stvarno tesko branim :) Meni je Bison uvijek bio jedan od drazih likova ali je i dosta tezak za igru, tako da cu sa njim provoditi malo vise vremena na "treningu". Inace ne kajem se sto sam dao tih 25e za ps3 verziju, jer zaista padaju lijepe partije, a ovo je tek pocetak :)

Ma kakvo kajanje, ko iole voli ovako nesto, ova igra je genijalna! Narocito sto se moze na ovaj nacin igrati online i jos vidjeces tek sa sluskama kako je! Gdje ne rece danas ranije da ih imas... Meni je ovo #1 igra, samo sto jedva imam vremena da je odigram :(
Da si imao sluske rekao bih ti odmah, posto nisi ovdje cu. Dakle, nekoliko puta si uspio da me uhvatis sa phase 3 FA, tj. onim sto probija blok, poslije toga nisi nista uradio, a mozes najmanje jos jednom jako da me podkacis dok padam, nemocan sam tada! A to ti moze biti razlika izmedju dobijene i izgubljene partije... ;)
Inace dobro si provalio tajming Akumine Ultre :)

Provalio sam da mogu da zadam jos jedan udarac dok padas, pokusat cu da to iskoristim iduci put. Jesam podlac hehehe :-devil-: A sto se tajminga ultre tice, sa Akumom jedino onako mogu da te hvatam, dok mi padas iz skoka, srecom ustosao sam kombinaciju perfektno (kao i super combo :D) pa mogu da je izvedem za djelic sekunde. Kad budemo opet igrali, imacemo slusalice, pa ces mi objasniti kako da cancelujem ultru i jos par stvari.

Vidi za taj Super Combo koliko ti je koristan... Ne igram nikako sa Akumom pa ne znam koliko su korisni njegovi EX potezi, ali npr. sa Cammy meni je mnogo bitnije 4 puta da uradim par EX poteza, em vise stete, em korisnije u gameplay-u, nego jednom Super Combo. To vjerovatno i zavisi sa kime igras. Super Combo ne oduzima znacajno (mada ne i malo), a iskoristis citav EX meter! On je ekstra ako ga povezes u nesto, ali za to treba vjezbe, za sta ja nikada nisam imao vremena...

Akumin super skida dosta, trecinu energije rekao bih, a ex moves da znas da mu i nisu losi, pokusat cu da ih vise koristim ubiduce pa da vidim kako ce ici.

Akumin super skida dosta, trecinu energije rekao bih...
Pa da, to je kod svakoga drugacije, Akuma svakim potezom skida vise od ostalih, ali zato isto ekstremno gubi energiju!
Jer meni sa Cammy, a izgleda i sa Rufusom se ne isplati da radim Super, sem kao zavrsnu varijantu, jer postoji mnogo boljih nacina za trosenje EX meter-a...

Evo Borise :) novi SSFIV art:

Pogledajte samo damage ovoga comboa...!

[YOUTUBE]wNDqS-sNoAE&feature=related[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Nice :) koliko ovde normalnije izgleda Ryu, dok je u igri ko mongoloid.

Novi ovicijalni SSFIV art:

DeeJay:

Evo da i ja malo nanesem ozbiljnije stete protivnicima (Ryu je Boris :p ;) ) Slicno nesto vec radim u mecu samo je malo manji damage. Eeeee sta bi tek bilo da mogu sjesti i malo se posvetiti ovome... :p
Sorry sto je slika ocajna i nema ni zvuka, to je zbog Olympusa koji je od prije Hrista :) ali brzo ce i edan sa mogucnoscu snimanja u 720p pa ce biti mnooogo ljepse :D
Drzi te se... :)

[YOUTUBE]5HPkN1pfsMQ[/YOUTUBE]

To ono sto smo juce igrali? Ne prijavljujes da si snimao, da se sredim malo :D :p

Hvala, hvala, oooo moji vjerni protivnici! :D
Jos sam prilicno bezopasan sa Rufusom, ali s obzirom, na neke prikazane stvari, cuvajte se...
Evo jos jedan sa sto bi rekli militant damage-om. Mnooogo dobro izgleda:
Slobodno prokomentarisite :D ;) A ko je pazljivo pratio na casovima primjetice da je to isti onaj combo sto sam prvi okacio par postova iznad, sto ga radi tamo neki lik i kome sam se divio, a sada ga ja radim... :D :p

[YOUTUBE]CGWUPsSyh2A[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
45 hit combo, skandalozno :)

A ja, a ja, to nista ne pricas... :p ;)
Zato samo cekaj da te podkacim... :D

A Seth... Odlican je ovaj lik, ali to je jedini nacin da sa njim dobijes nekoga, posto je dovoljno Setha tri puta da udaris i on je gotov, a smjesno je koliko malo oduzima svaki njegov potez, a narocito Ultra...

Gledam gledam, odlicno spajanje :) lako kad ne moras da cancel-ujes :p

Pazi kako pika verovatno najbolji Ryu na svetu, protiv tvog Rufusa :) A ekran veci nego u maloj sali u Rodi :D

[YOUTUBE]bpJzPR5LVEw[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
To jeste, Rufus ne mora da canceluje u onima sto sam postavio, ima i gdje mora...
Gledao sam ovaj video vec ima nekoliko i ovdje se vidi sta je Ryu kada igra i protiv vrhunskog igraca koji igra sa nekim drugim. Ryu je nevjerovatno u prednosti u odnosu na ostale. Ekstremno brzo se oporavlja, ima prioritet sa vecinom poteza i sto je nevjerovatno, moze se vidjeti i u ovom videu, kada mu Rufus udje i poveze nekoliko poteza, Ryu se oporavi izmedju Rufusovog povezivanja... Eeej! Dok je to uraditi Ryuu nemoguce i jos projektili koje ovaj ekstenzivno koristi...
Ali sto jest, jest... Ovaj igra kao robot sa Ryu-om... I sigurno da Ryu nema projektile ovaj lik bi mu nanio znatnu stetu, mozda ga nebi pobijedio, ali bi ga dobro namucio, ali igrati onako sa Ryuom i jos drzati ljude na rastojanju sa projektilima... Ubica!

Ovakve meceve je uzivanje gledati! Rufus ga je par puta u prvoj rundi pametno namamio na shoryuken u prazno i onda opalio combo, ali to protiva ovakvog Ryua jednostavno nije dovoljno, momak igra fantasticno, skoro kao Boris i Marko :p

Nazad
Vrh Dno