Šta je novo?

Uklanjanje Volume limit-a na ipod classic

raligno011

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2008
Poena
320
Pronasao sam neki info o navodnom uklanjanju Volume limita kod ipod classica za evropsko trziste,al s obzirom da trenutno nemam mogucnosti da proverim sam radi li,..evo gde je to kao pomenuto,pa bih voleo da ukoliko neko uspe,ostavi komentar ili da brisemo temu . Sve se nalazi ovde http://www.snipr.com/d0c5z . :wave:

Stvarno se na razumem u različite verzije iPod-a, i tu ti ne mogu pomoći.
Procedura za goPod - povežeš iPod na PC, budeš siguran da je iTunes zatvoren (ja ga i nemam), i pritisneš jedan jedini tastar (Go) na goPod softveru. Naravno, pazi da skineš verziju goPod-a za tvoj PC OS (Win u mom slučaju)

Poslednja izmena:
Stvarno se na razumem u različite verzije iPod-a, i tu ti ne mogu pomoći.
Procedura za goPod - povežeš iPod na PC, budeš siguran da je iTunes zatvoren (ja ga i nemam), i pritisneš jedan jedini tastar (Go) na goPod softveru. Naravno, pazi da skineš verziju goPod-a za tvoj PC OS (Win u mom slučaju)

Radi do 6 generacije........ moj ipod klasik:wall: ne vidi program

Nema jos niko iskustva sa 6 generacijom ? :(

Mozete da se pozdravite od uklanjanja volume limita na ipodu 6te i 6.5 generacije... *****ali ste se u startu sto ste uzeli model za Evropsko trziste, gotovo sad :laugh:

Poslednja izmena:
sit se nasmeja,..mada,mnogo vece stvari su se "ispravile" pa ce i ovo,..s druge strane,..uredjaj nije pokvaren,savrseno radi,..ovo je samo da se poboljsa,a za to i ovaj forum postoji,ne da neko z.... vec pomogne,nadam se,a fala bogu vecina je ovde takva.

S obzirom da sam ja potegao ovu temu,..moze i da se zatvori :,,:,ja sam to resio tako sto sam ga tapnuo,i kupio ipod touch 32gb(mrak mrak u svakom pogledu) iz New York-a,i nemam problem sa limitom vise ,....:,,:

Cestitam :D Za kolko si ga uvalio i gde? Nemojte da zatvarate temu, mozda neko sazna nesto...

S obzirom da sam ja potegao ovu temu,..moze i da se zatvori :,,:,ja sam to resio tako sto sam ga tapnuo,i kupio ipod touch 32gb(mrak mrak u svakom pogledu) iz New York-a,i nemam problem sa limitom vise ,....:,,:

Vidi zayebi se pa apdejtuj firmver...

Vidi zayebi se pa apdejtuj firmver...

paaa,imam verziju 3.1 tako nesto,ne znam napamet,..kada sam ga uzeo bila je 2.nesto ,i sve sljaka,..al s obzirom da nije jailb... nije mi frka,a radi kao zmaj :,,:

Vrh Dno