Šta je novo?

Problem sa zvukom koji lici na karaoke mod?

NocturneKG

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2008
Poena
301
Ploca je BIOSTAR TA770 A2+ , na njoj je integrisani zvuk Realtek ALC888 8+2 Channel HD Audio.
Zvuci kao da je ukljucen voice cancellation(karaoke), a nije (razlicito se ponasa kad je ukljucen/iskljucen ali u oba slucaja je lose).
Koristio sam driver cleaner i instalirao drajvere ponovo i nije pomoglo.
Mala napomena: Zvuk koji dolazi sa mikrofona odlicno se chuje.

Kad se to dešava, kad gledaš filmove, u igrama, kad slušaš muziku ili bilo šta da radiš na kompu?

na mojoj integrisanoj (Realtek HD Audio), kad instaliram softver za nju, po default-u stoji ukljucen neki hall na izlazu... mislim :wall: ... potpuno debilno ali je tako... mozda je i kod tebe to slucaj... udji u softver od zvucne i proveri... pod Sound Effects imas opciju Environment i tu treba da stoji none...

Pozz

na mojoj integrisanoj (Realtek HD Audio), kad instaliram softver za nju, po default-u stoji ukljucen neki hall na izlazu... mislim :wall: ... potpuno debilno ali je tako... mozda je i kod tebe to slucaj... udji u softver od zvucne i proveri... pod Sound Effects imas opciju Environment i tu treba da stoji none...

Pozz
Nije to u pitanju

A jel se zvuk "normalizuje" kada malo izvučeš 3.5"? Još ako ti je SP3, onda imamo iste simptome, a i ovaj SP3 je naverovatniji uzrok problema. Svašta pokušao, ali neće pa neće. Kod mene je Realtek HD audio.

Poslednja izmena:
A jel se zvuk "normalizuje" kada malo izvučeš 3.5"? Još ako ti je SP3, onda imamo iste simptome, a i ovaj SP3 je naverovatniji uzrok problema. Svašta pokušao, ali neće pa neće. Kod mene je Realtek HD audio.
Takva vrsta "trika" ne pomaze. Da nemas jos neku ideju?

Ma nije trik, jer se time prividno dobija normalan zvuk, u stvari jedan kanal je na obe slušalice jer pomeranje balansa ne reaguje. Ako imaš SP3 probaj nešto od ovoga, meni nije pomoglo, ali izgleda da mnogima jeste.

Vrh Dno