Šta je novo?

ULTRA :) tiha tastatura sa pozadinskim osvetljenjem i mish

GSM

Čuven
Učlanjen(a)
12.09.2004
Poena
645
Daklem :) situacija je sledeca... Trenutno koristim Saitek Eclipse II tastaturu i Razer DeathAdder misonju i prezadovoljan sam sa tom kombinacijom ali... Komp mi je u spavacoj sobi a supruga nazalost ima lak san tj cuje sve kao shishmish :mad: pa joj u poslednje vreme mega smeta kada nesto igram/radim nocu :wall:
E sad, radi mira u kuci :D i da ne bi morao da pravim komplet nov raspored po stanu :d reko` da vidim sta moze da se nabavi od tisih periferija :) Bitno mi je da tastatura ima fino pozadinsko osvetljenje posto se cesto desi da nesto radim nocu pa mi dosta znaci ( a i nekako sam navikao na ovaj lepi svetleci Saitek :D ) Ima li ko kakav predlog mozda? Da li je neko ima iskustva sa Razer Lycosom ili Logitech Illuminated tj interesuje me koliko su one tihe pri kuckanju... To je ono sto mi je prvo palo napamet.
A takodje da vidimo sta se moze uciniti sto se miseva tice, mada mi se zaista ne rastaje sa vernom gujom :wall: :p Sta ima od ovih boljih misonja a da je mega tiho?
Naravno svaki savet i iskustvo iz prve ruke krajnje dobrodosli :)

A da joj kupis cepove za ushi? :)

illuminated i dinovo (bilo koji),jedino sto ce ti cuti je kliktanje misem :)

btw.nije neki savet.ali trenutno kucam na dinovo edge + mx air,tastatura se jedva cuje,a mis uopste,jer nema klik :d

Poslednja izmena:
Znaci Logitech Illuminated mega tiha :) Moracu da vidim negde ima li da se pogleda uzivo i proba... Razer Lycosu videh izlozenu u BigBang-u u Uscu, al` mi ne pade napamet tada je probam i utvrdim kako se cuju tipke :) Jos neki predlog?

@ Kudtihaex - vidi, to je otprilike prva stvar koja mi je pala namapet :D No, problem je sto nam je bebac u susednoj sobi pa zena mora da ima ciste usi :d;) ne bi li cula malu kada urla ili baby alarm (***, baby alarm nema vibraciju, no mozda negde moze da se nadje i model koji ima? :p).

@Midgard - vidis, nisam ni znao da nema klik :) Btw kakav je misonja u upotrebi? Nisam imao prilike da ga probam niti drzim u ruci.

Poslednja izmena:
nema,touch je ceo,i sve je stvar navike,ja sad nema sanse da predjem na obican,sa klikom :) razer tastature se cuju itekako,em plastika losa tj nije celokupna u rangu logitecha em nije flat + se cuje preterano uvece :)

Da, vidis stvarno totalno interesantno... A koliko sam ja upoznat i nema nesto drugih miseva koji su u fazonu MX Air-a tj da je sve na senzor... A sto se tice razer tastatura, pa nije valjda da su stvarno tako lose :S: ? Lepo izgledaju na oko *** ali nisam imao prilike da ih probam da vidim kako to izgleda uzivo i kakav je osecaj pod rukom :D U principu, Logitech Illuminated mi je neka najizglednija opcija... A ona OCZ Illuminati i sl...Pretpostavljam da to ne ispunjava sve sto mi treba...

Koji ce ti ocin ti retardirani anglicizmi tamo gde nije potrebno(ultra,giga..)?
Ja uopste nebi menjao ni misa ni tastauru nego bi lepo ako je to ikako moguce u drugu prostoriju preselio taj kompjuter.

P.S.Mnogo zavisi i od siline kojom ti tipkas dugmice.

Koji ce ti ocin ti retardirani anglicizmi tamo gde nije potrebno(ultra,giga..)?
Ja uopste nebi menjao ni misa ni tastauru nego bi lepo ako je to ikako moguce u drugu prostoriju preselio taj kompjuter.

P.S.Mnogo zavisi i od siline kojom ti tipkas dugmice.

Ma ti anglicizmi *******cije radi :D A sto se tice misa & tastature, da budem iskren, ne bih ni ja nista menjao, al` mi nekako to trenutno laksa opcija nego da tumbam raspored po sobama...Mada, mozda postoji i alternativno resenje - da promenim zenu? :D;):-devil-:

Daklem :) situacija je sledeca...

Komp mi je u spavacoj sobi a supruga nazalost ima lak san tj cuje sve kao shishmish :mad: pa joj u poslednje vreme mega smeta kada nesto igram/radim nocu :wall:

Poslušaj iskusnijeg :) ..... nemaš informatički problem već socijalni. Tvoj problem nema veze sa kliktanjem i zvukom. I da promeniš tastaturu i mišonju problem će nastaviti da eskalira. Prošao sam već to :)

Mda, slichan problem sam imao. Kupio sam bio i nechujnu tastaturu i stealth misha ali onda je krenuo da smeta monitor koji svetli u mraku itd. Reshenje je bilo uzeti josh jedan komp i drzati ga u kuhinji - mnogo udobnije...

Eh zene...

@ Teletabis & Zerbah

Ah! Hvala bogu da nisam jedini sa ovim problemom :D Sad mi nekako lakse :d
No Teletabis momce :D kako si ti resio problem - jel pala upotreba tradicionalnih balkanskim metoda komunikacije (shljis-shljas :-devil-:) ili...
A Zerbah - smeta i monitor, kako da ne smeta :D - evo pre neki dan je bas taj monitor bio "optuzen" da je privukao sve komarce u kucu (***, mnogo svetli i eto zasto ima komaraca :zgran:) - ma ima da kupim neku 24" -ku pa da stavim beli wallpaper, pa da vidi kako ce da svetli :-devil-:

Poslušaj iskusnijeg :) ..... nemaš informatički problem već socijalni. Tvoj problem nema veze sa kliktanjem i zvukom. I da promeniš tastaturu i mišonju problem će nastaviti da eskalira. Prošao sam već to :)

yup +1... jer bi trebao da budes u krevetu pored nje a ne za kompom :hump::banana::smoke:... zene su izgleda danas vise ljubomorne na ovo parce metala i plastike nego na druge zene :trust: ... i nista ti tu nece pomoci
... ja skoro bio sa zenom i klincima u selu i prvo sto je zena rekla je "jupii, hihi nema kompjutera 10 dana :d " ...

Pozz

yup +1... jer bi trebao da budes u krevetu pored nje a ne za kompom :hump::banana::smoke:... zene su izgleda danas vise ljubomorne na ovo parce metala i plastike nego na druge zene :trust: ... i nista ti tu nece pomoci
... ja skoro bio sa zenom i klincima u selu i prvo sto je zena rekla je "jupii, hihi nema kompjutera 10 dana :d " ...

Pozz

U krevetu? Ma molim te, ko jos danas spava sa rodjenom zenom :D:p:-devil-: A sto se tice odlaska bilo gde, ima da nosim laptop, pa kud puklo da puklo :D

@ Teletabis & Zerbah

No Teletabis momce :D kako si ti resio problem - jel pala upotreba tradicionalnih balkanskim metoda komunikacije (shljis-shljas :-devil-:) ili...
A Zerbah - smeta i monitor, kako da ne smeta :D - evo pre neki dan je bas taj monitor bio "optuzen" da je privukao sve komarce u kucu (***, mnogo svetli i eto zasto ima komaraca :zgran:) - ma ima da kupim neku 24" -ku pa da stavim beli wallpaper, pa da vidi kako ce da svetli :-devil-:
ne pitaj teletabise nista. bacanje zene u bunar nije dozvoljeno u nasoj zemlji :d

neces verovati ali ja sam pipao tvoju tastaturu pre nego sto si je ti pipnuo :D :D :D

Sreća pa nisi jeo neki burek ili slično pre toga :-devil-:

Šalu na stranu, tastatura je stvarno odlična - mekani i tihi tasteri, kratak hod istih (nekome možda bude mana, meni ne), jako kvalitetna izrada, nekoliko nivoa osvetljenja, dodatni F tasteri... Milina ;)

@ Teletabis & Zerbah

Procenio situaciju.... uvideo koja komponenta ne funkcioniše... i vratio na reklamaciju :) :) :) kod mame i tate :) :). Posle je sve došlo na svoje mesto.

P.S. Da ne ispadnem šovinista: od ovoga živim, ako treba da sve pretumbam da bi ona bila srećna...

Poslednja izmena:
Procenio situaciju.... uvideo koja komponenta ne funkcioniše... i vratio na reklamaciju :) :) :) kod mame i tate :) :). Posle je sve došlo na svoje mesto.

P.S. Da ne ispadnem šovinista: od ovoga živim, ako treba da sve pretumbam da bi ona bila srećna...

Ahahahahahahahahaha :D:D E, bas me slatko nasmeja, moram ti reci :D I, kako se cini, tast i gdja tasta su ti pozitivno resili reklamaciju u zakonom predvidjenom roku (bese 45 dana :D:p). Pa, ukoliko druge metode ne urode plodom, ostaje samo to tvoje kao ultimate solution :-devil-:

nekako mi "slicne" ove 2 ? :D

"Saitek ima veoma dobru reputaciju koja je u ovom slučaju potvrđena pošto je ova tastatura u rangu top modela ostalih proizvođača." :trust:

02.jpg

keyboard1.jpg

Poslednja izmena:
Sreća pa nisi jeo neki burek ili slično pre toga :-devil-:

Šalu na stranu, tastatura je stvarno odlična - mekani i tihi tasteri, kratak hod istih (nekome možda bude mana, meni ne), jako kvalitetna izrada, nekoliko nivoa osvetljenja, dodatni F tasteri... Milina ;)

mastercula je uzeo dve i G15 te dve je on povukao neshto jedva posto su se tek pojavile a treba mu tastatura i na kraju coban uzme G15 :D tebi ostishla jedna i ne znam jos kome

Ahahahahahahahahaha :D:D E, bas me slatko nasmeja, moram ti reci :D I, kako se cini, tast i gdja tasta su ti pozitivno resili reklamaciju u zakonom predvidjenom roku (bese 45 dana :D:p). Pa, ukoliko druge metode ne urode plodom, ostaje samo to tvoje kao ultimate solution :-devil-:

Ma, malo je duže trebalo da se reši reklamacija :)... a ko mi kriv što sam birao po sebi da budu tvrdoglave i samosvoje :(

Mada, sada istu situaciju gledam kod prijatelja.... sačuvaj bože što on sedi za računarom, smak sveta... a to što ona pije kafu 2 sata kod komšinice ili spava celo popodne bože moj.

Eh... Moja je sada malo splasnula - ima drugo dete pa se sa njim igra :d A ja sa starijim sinom pikam NFS Shift.

Nije mi jasno kada zene krenu da dave kako mnogo sedimo za kompom, a taj isti komp zaradjuje samo kada mi radimo za njim. A posle hoce da idu u shopping i slichno i ne pitaju odakle pare?!? U svakom sluchaju, omiljena razonoda je kada tashta dodje da me smara kako samo sedim za kompom samo bude "Jel' tako? Koliko beshe ovog meseca penzija? A jel? Eto vidis, nema kompa nema socijalne pomoci, kapish?" :D

Zene...

Eh... :D Vidi, imam i ja drugo, ali je onaj prvi malisha jos uvek mali da pika WoW, Wolfensteina, NFS i sl :D Znaci, da sacekam jos koju god. i sve ce se srediti ;) (il` da pravim i trece pa da u celoj toj gunguli potpuno i zaboravi na mene :d ).

Srecom, ako mi je za utehu :D nemam problem te prirode sa tashtom - mislim da je odavno skapirala da sta god da mi kaze i zvoca nema nekog efekta, tj da me cisto zabole :-devil-:

A sto se kupovine novih periferija tice, opet pre neki dan kukanje, zapomaganje :p - te mish se cuje, te ne moze da se spava - ja reko` ok, nema problema, evo ima mx air za oko 80ak eur i tastatura za isto toliko - ako je bas toliki problem, zaista se necu buniti da jednu ili obe periferije primim na poklon :-devil-: Jos ne dobih odgovor :D:smoke:

Preporuka svim forumašima pazario sam coolermaster slim-x i ja zadovoljan, za dve hiljade sam dobio i miša koji je vredan kante za smeće ali tastatura extra, i nema zapinjanja tastera.

Prilozi

• top3.jpg
    top3.jpg
    70.9 KB · Pregleda: 134
Nazad
Vrh Dno