Šta je novo?

AMD Radeon HD5870

maxo jel mozes da mi kazes samo kako/cime se meri fps u shiftu,hawx i grid-u ? jel postoji bench tool neki za svaku ili neki drugi fazon ? :wave:

Nažalost, postoji samo FRAPS i tri run-a. ISto je i za fallout 3 npr.

Očekivao je da bude brža 2x od GTX-a 285 u Crysis-u. ***a, nije, pa je krš 😀

inace svaka cast za ovoliko cimanje! samo me interesuje zasto je izbacena gtx295 sa nekih testova ?

Poslednja izmena:
inace svaka cast za ovoliko cimanje! samo me interesuje zasto je izbacena gtx295 sa nekih testova ?

Rezultati GTX295 koji se pojavljuju u tabeli su pomalo stari i ona nije izbačena sa nekih testova, nego je samo nisam mogao nabaviti da je istestiram sa par novih igara koje sam tek uveo. Za GTX285 i 4890 i par drugih Radeona sam se snašao, ali nisam za GTX295...

Ako je ovo istina onda su stvarno preterali. Furmark "preoptereti" GPU i onda on throtluje... Voleo bih bas da cujem neko logicno objasnjenje svega ovoga.

Evo ti logicno - 'bes i cupavu krofnu i komuniste! :d

Pa ništa čudno. OCCT posle par sekundi ugasi moj komp sa 4890 jer povuče previše struje za naponsku jedinicu. Kapiram da je ovo zaštita od nečeg sličnog.

eeeeeee ovaj Eyefinity mnogo dobra stvar... sada ce ljubitelji simulacija da se oduseve... povezivanje 3 monitora bez dodatne kupovine (skupog) hardware-a... znaci VRH !

Nazad
Vrh Dno