Šta je novo?

Catalyst 9.10beta

Kod mene ne radi... :S:😡

Instalirao i drajveri rade. Mada ja mislim da meni rade zato sto imam msi karticu, sa obzirom da drajvere potpisuje msi firma...

To su verovatno drajveri za 5 seriju, ne verujem da ćemo mi koji vozimo 3k i 4k kartice videti neku benefit...

Instalirao i drajveri rade. Mada ja mislim da meni rade zato sto imam msi karticu, sa obzirom da drajvere potpisuje msi firma...

Rade i meni a imam safir! Ako ga instalirate zbog "SHI(f)T"-a, bolje se i ne trudite jer ne donosi neki napredak, bar kod mene. :wall:

Rade i kod mene, kao sto rece buyjoon, NFS shift radi isto kao i sa 9.9.

Poslednja izmena:
To su verovatno drajveri za 5 seriju, ne verujem da ćemo mi koji vozimo 3k i 4k kartice videti neku benefit...

Verovatno, kod mene na MSI 3850 OC rade stabilnije nego 9.9,
ali evo za svaki slucaj koje karte podrzavaju:

ATI FireGL V8000
ATI Mobility Radeon HD 4500 Series
ATI Radeon Graphics Processor
ATI Radeon HD 2400 PRO
ATI Radeon HD 2400 XT
ATI Radeon HD 2600 Pro
ATI Radeon HD 2600 XT
ATI Radeon HD 2900 XT
ATI Radeon HD 3450
ATI Radeon HD 3470
ATI Radeon HD 3600 Series
ATI Radeon HD 3830
ATI Radeon HD 3850
ATI Radeon HD 3850 X2
ATI Radeon HD 3870
ATI Radeon HD 3870 X2
ATI Radeon HD 4350
ATI Radeon HD 4550
ATI Radeon HD 4650
ATI Radeon HD 4670
ATI Radeon HD 4770
ATI Radeon HD 4800 Series
ATI Radeon HD 4870 X2
ATI Radeon HD 5700 Series
ATI Radeon HD 5800 Series
Gemini RV630

jesu li tu samo x86 ili ima i za x64?

Nema za XP drajvera za HD5800 😀

Prica se da ce se polako ukidati drajveri za XP...posto sve vise ljudi prelazi na Vistu i Windows 7...tuzno ali istinito.

Mada mene to ne brine, ja koristim Vistu 64-bit i prezadovoljan sam :banana:

^
NE Z@******J :zgran:
Ma ja ne mrdam sa XP-a dok me ovo ne natera:smoke:
A drajvere nisam ni probao (treba mi AGP hotfix). Ja ne idem dalje od Catalysta 9.6

Najbolji su drajveri za Ati graficke sa ovog sajta (provereno)
http://www.amd.com/us/Pages/AMDHomePage.aspx
to je oficijalni sajt . naravno da su najbolji =)

Cekaj, cekaj, cekaj...
Ja odavno nisam imao ATI kartu, ali sad treba da otklonim probleme na jednom racunaru, i instalacija novih drajvera je naravno prvi korak. Poceo sam da downloadujem sa Powercolor sajta (posto je to proizvodjac karte). Koliko sam vas dvojicu razumeo, ipak je bolje da skinem ove genericke drajvere sa ATI sajta?

(Karta je Powercolor ATI Radeon 4350, ako je to bitno)

Koliko sam vas dvojicu razumeo, ipak je bolje da skinem ove genericke drajvere sa ATI sajta?

(Karta je Powercolor ATI Radeon 4350, ako je to bitno)

Matori, ostavio sam ti linkove na tvojoj 'VPU Recover' temi. Sa zvaničnih (ATI) sajtova.

I, da, smatram da je najbolje da prvo probaš sa njima (mada, vrlo je verovatno da su Powercolor drajveri identični oficijelnim).

Sad definitivno za MSI graficke su najbolji drajveri sa njihovog sajta...ja imam vistu 64-bit i super mi rade drajveri :banana:
MSI je super napredovao sto se tice drajvera :guitar:

Nazad
Vrh Dno