Hvala, sada mogu da koristim drugu virtuelnu tastaturu gde ima ENTER, a copy selectovanog teksta sa nekog sajta moram da past-ujem u neko polje za pisanje i tek onda da uradim ponovo copy teksta sa ovom tastaturom da bih mogao da ga prebacim u drugi progam kao sto je word mobile... malo nepotrebno cimanje ali nije nikakav problem.Za iskljucivanje operine tastature: options > advanced > inline editing [off]
Ova nova opera je optimizovana za touch screen telefone jer tako ce najverovatnije u skorije vreme biti svi telefoni.
@jaffar
zasto mislis da je scroll los?
Meni se svidja kako radi, jedino nisam nasao ENTER na njihovoj virtuelnoj tastaturi, niti sam nasao nacin kako da je iskljucim, jer bolje mi je da koristim fingerkeyboard a onda copy/paste bi radio i van opere mini.
Kod wm telefona za copy/paste treba samo da uradite tap&hold i pojavice se opcija za selekciju teksta, i posle drugi put tap&hold za copy/paste.
Kako funkcionise?Tako funkcioniše copy/paste na Ajfonu, s tim što naravno možeš da kopiraš između aplikacija.
Pa tako što zadržiš prst na ekranu i pojave ti se buttons Select/Select All pa Cut/Copy, Paste itd. Još sam instalirao neki addon juče koji dodaje tu još neke dodatne opcije (zaboravio sam sad kako se zove).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari