starac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.01.2005
- Poena
- 515
Mnogo je akciona ova borba, but I like it
Nego nikako da skontam sto sve zenske padaju na Geralta, pa pobogu ruzan je ko lopov![]()
Ovo su samo placeholderi tek da se nešto čuje, profesionalni voiceoveri se snimaju na kraju...Nisam bas odusevlljen novim voice actorom, stari je bio mnogo ubedljiviji i doprinosio completnom "I don't give a fu*k" imidzu.
Al si upario procesor i grafiku, alal vera:S tek sam uzeo novi PC i koliko vidim trebace mi jos bolji xD
Bilo kako bilo vreme je da konacno instaliram witcher 1 i da predjem i to cudo , moram se pripremiti za drugi deo , koji mi za sada izgleda zapanjujucemada grafika nije toliko vazna koliko sam gameplay
![]()
Al si upario procesor i grafiku, alal vera![]()
HOCU KNJIGUUUUUUUUUUUUUU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vauuuu.... jedva cekam da izadje. Prvi dio me odusevio, a nadam se da ce i drugi biti isto tako dobar. Nadam se da ce uskoro biti jos koji video.
PS Dobio sam zelju da obrnem Witcher-a jos jednom![]()
Efekti vetra su fantasticno uradjeni, stvarno nemam reci. Kada sam gledao gameplay trailer imao sam osecaj kao da sam tamo. Ovako je trabao Gothic 3 da ispadne :smash:
Mada iako mi je Gothic 3 kocio ko lud i bio zesce bagovit nekako sam ga i dalje igrao. Samo da na Withceru malo dodaju raznovrsnije poteze za napad![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari