Sto se toga tice nesto si se istripovao🙂. Iz ovoga sto si napisao moze da se zakljuci da Intel platforma cesto krahira u radu samo zato sto je intel, to ne moze da bude tacno ni kada je Intel ni kada je AMD u pitanju. Ne pareve se cipsetovi i procesori da bi bili nepouzdani u svakodnevnom radu, ili nisi mao srece ili su neki gremlini u pitanju😛sto se tice nerviranja i BSOD-ova, oni su i razlog sto sam uopste i prelazio na AMD 😉
ili zato sto si *******i :dNikada nisam imao problem vezan za stabilnost klokovanog sistem ni dok sam furao AMD ni sada sa Intelom, mozda je to zato sto umem da izaberem komponete🙂, mada je meni hardver daleko dostupniji nego prosecnim korisnicima.
Ovo sada Nedjo cita i suze roni, dok mu kroz glavu prolaze misli "dali je moguce da nisam uspo svakog na forumu da ubedim kako je AMD superioran" 😀😀😀sto se tice brzine, svaka cast...ali meni je ona ipak na drugom mestu 🙂
Ima korisnika koji sto zbog ne znanja sto zvog sportskog overkloka i igranja sa naponima spale sa vremena na vreme neku komponentu, eeee ja sam jedan od retkih koji je vise komponenti slomio nego sto sam ih spalio😛 iskreno meni licno samo je jedna Vudu krata otisla u vecna lovista prirodnim putem😛 pored nje je brdo razbijenih hardova rezaca tastatura i miseva, manje vise sve sto me je nerviralo a nije htelo da radi kako treba 😀ili zato sto si *******i :d
^Ma naravno mi smo botovi a ne zivi ljudi pa sada ako se malo u diskusiji odluta od teme to je OFF, ma da kako da ne, cela diskusija je pocela upravo od drajvera, malo smo odlutali i sta sad?
BTW, od svih vas koji ste nesto napisli ja sam dao konkretan razlog za recimo prelazak na nove drajvere a to su 5% bilje performanse u Crysis-u 🙂 znaci nista bez mene😛
Sta ti mislis ima li smisla ta tvoja recenica?
Igra je izasla jako davno, preshao si je X puta i ti i dalje gledas kako se komp nosi sa njom...nemoj se uvrediti ali to je posesivno bolesno...strasno
Атијеви драјвери имају специјалан који ради проверу, да ли је власник "интеловац" и намерно прави срања ако јесте 😀
How far away do you think ATI is from releasing the HD5850 and 5870 cards?
December / January?
I was thinking about getting a 4850 or 70 but if we are only about a month or two away from a card that is 20% faster while being cooler and more energy efficient then it would be worth waiting for.
A napatih se ko isus dok nisam instalirao ove nove drivere, ko u srednjem veku sam morao preko komandne linije da instaliram posto glupavi driver nije hteo da pokrene setup.
Атијеви драјвери имају специјалан који ради проверу, да ли је власник "интеловац" и намерно прави срања ако јесте 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari