Šta je novo?

Napajanje do 20eu u ns-u?

DjoleNS

Slavan
Učlanjen(a)
28.12.2005
Poena
320
Pre neki dan provalih da mi ne radi vent na starom napajanju.. Nije kritichno dok sam u windowsu al chim se upali neka igra posle nekog vremena se pregreje..
E sad, pretpostavljam da meni treba neko napajanje od 400-500w, ali ne bih na slepo da bauljam po gradu, pa ako neko ima neki predlog dobro je doshao.. Znam da sam malo para odvojio al trenutno nemam vishe i to je to.
spec. konf.
Dfi blood iron p35-t2rl, E6750 oc3.44ghz, RAM 2x1gb, 9800gtx, SB5.1

U NS-u imash u W**-W**-u za 1500din Codegen 500W, ali nisam siguran da li to chudo moze da gura 9800gtx i ostatak konfe. Za te pare bolje zameni vent na starom napajanju, imacesh i kusur. A za dobro napajanje od 500w treba ti malo vishe, oko 60e.

Poslednja izmena:
U NS-u imash u W**-W**-u za 1500din Codegen 500W, ali nisam siguran da li to chudo moze da gura 9800gtx i ostatak konfe.
samo da se ne ispostavi da je staro napajanje kinez od "450"w :d

Ej hvala na brzom odgovoru! Upravo zato sam i pitao, poshto ni ja nisam siguran dal napajanje od 20eu moze da gura moju konf. Ajde sachekacu josh malo da chujem josh nechije mishljenje, al reci mi samo shta je W**-W**?

Pobeda-pobeda :)
A koje ti je staro napajanje?

Xilence 450w, i pishe made in china na njemu... :D
E sad upravo provalih da se ventilator vrti ipak, ali izgleda da se vrti usporeno poshto nishta ne izduvava..

Ako taj Xilence nije jako mator onda ti je najjeftinije da zameniš samo ventilator.

Evo pazario sam u tom win winu neki frontier 500w za 1500din, a onaj codegen je imao manji vent pa mi prodavac savetovao da uzmem frontier.. Onda sam morao da trazim molex razdelnike po gradu jer je imao samo 4 molexa..
Evo sad sam ga malo testirao i primetio neshto shto mi se ranije nije deshavalo: kada sam ukljuchio bas pojachalo koje mi sluzi kao vufer, i koje je prikljucheno na isti produzni kabel kao komp, ladno mi se restartovao komp.. :/ Posle sam opet ponovio paljenje gashenje i vishe se nije to deshavalo...
Sad cu malo da igram igricu pa cu videti kako reaguje..

hehe savetovao te krajnje profesionalno :d

jesi mu dizao mnozilac ili fsb :)
ili je to samo turbo :D

Ejjjjj evo da se javim.. :D
Znachi gasio se komp stalno iz nevezushe.. i vratio sam taj chajniz, uzo pare nazad.. Plus sam morao 3 molex razdelnika da kupim na koje sam pljuno josh 450din. :D Za 2 soma znachi nisam mogao da odradim posao.. :/
I dodao josh tolko para i uzo coolermaster 460w za 3900din i radi ko bela lala, chak mi ostao i jedan slobodan konektor.. :D
Kontam da je grafichka bash jako prozdrljiva, ima 2 shestopinska utikacha ili ti 4 molexa..
A za oc, pa tako mi stoji odavno ni ne secam se vishe kolko je shta podignuto... :D kad je bal nek je bal... :smoke: kad smo vec kod toga.. pa da pripalimo jednu.......... :d uzdravlje

:d ma nije valjda....to ti je taman napajanje za ovaj moj 386
btw. lc power bi radilo 100% bez problema

Vidish to si mozda i u pravu.. :/ Ali sa ovim cu mozda moci josh lepshe da naprzim procesor... :D
Misim nekako mi je cifra 3.6 sa 2.6 najkul.. Giga okruglo boosta mi nekako najlepshe zvuchi :D (iako josh nisam otkrio vajde al ajde...) :d

ma mora za nesto da sluzi taj dodatni gigaherc...imaces 300 necega vise u 3d marku, ili 3000 necega drugog vise u pc marku, a mozda se i filmovi budu brze downloadovali :d

Vrh Dno