Šta je novo?

Nazivi podfoldera

Dr.Sloba

Slavan
Učlanjen(a)
13.05.2008
Poena
304
Pozdrav svima.:type:
Dakle, problem je u tome što ne znam kojim programom bih mogao da stvorim neku tekstualnu datoteku sa spiskom naziva foldera i podfoldera u okviru neke od mojih particija (taj dokument ne treba da bude stvoren mojim kucanjem - prepisivanjem naziva foldera i podfoldera već nekim skeniranjem:banana🙂.

Najprostije što mi pada na pamet je da otvoriš command prompt u root folderu od koga hoćeš da počneš spisak i kažeš recimo:
tree > spisak.txt

Najprostije što mi pada na pamet je da otvoriš command prompt u root folderu od koga hoćeš da počneš spisak i kažeš recimo:
tree > spisak.txt

Hvala za command promptali sam pomislio na neki od korisničkih programčića koji bi se instalirali u OS.:type:

Ako ti bas treba spisak bez ascii grafike koji daje tree komanda onda uradi sledece:
Kod:
x:     prelazak na disk X
cd \     prelazak u root
dir  /ad  /b  /s  > spisak.txt    kreira spisak svih foldera i podfoldera u txt fajlu spisa.txt

Hvala momci, ali ... slabo se snalazim u komandnom okruženju.

možeš to i iz total commandera, udji u folder koji hoćeš da listaš i u onoj njegovoj run liniji dole kucaj šta su ti rekli.

Hvala BlackNeo, instalirao sam i probao program PrintFolder i sasvim odgovara mojim potrebama.

Nazad
Vrh Dno