Znam za Mp3 Tag samo sto ja imam preko 1 TB muzike 🙂 pa me malo mrzi da sve to rucno sredjujem.
http://www.mp3tag.de/en/download.html
По мени, најјачи програм за сређивање музике. Има апсолутно све од опција. Може да прави тагове од имена, може да реименује на основу датих правила, може да убацује/избацује омоте, скида информације с нета... Само не може да тражи дупликате. Али за све операције са таговима и информацијама је савршен.
Преко њега сам средио 120GB музике (ништа flac, само mp3).
Songbird liči na foobar2000 kada se malo promeni default ui f2k. 🙂
EDIT: Pff, Songbird ne može da pušta preko ASIO. Veliki minus, ali vidim da će da naprave plugin.
Али, има неколико мана које су ми баш засметале:
1. Не групише по "Album artist" него по "Artist" пољу, па компилације које имам представља као много албума са по једном песмом.
2. Стварно је ружан, а ова последња верзија не може да се прилагођава
3. Кад стиснем "Play/Pause" тастер на мишу, не деси се ништа ако је програм минимизован.
4. Поприлично је компликован за употребу, по мени беспотребно.
flac mislim da nema razlike od orginalnog cd, mada nemam ni jedan orginalni strani cd da bi ih uporedio
1. To se može srediti, sećam se da sam čačkao po opcijama nešto i to namestio, doduše sada ne mogu da se setim kako.
2. Može, samo treba puno strpljenja. 🙂
3. To definiši u hotkeys i stavi to kao global hotkey.
4. Slažem se u potpunosti, ali kada ga jednom podesiš nikada ne želiš da se prebaciš na bilo koji drugi plejer. 🙂
Recite vi meni, kada već pomalo offiramo, ima li gde da se flac skine "na komad".
Za razliku od nekih, ja gledam da količinu svojih pesama smanjim i proklinjem periodu u vreme dial upa kada sam sve čuvao kao blago, jer sada u gomili onoga što neću da slušam, izgubim ono što volim.
Kvalitet svoje kolekcije održavam brisanjem, a ne skidanjem i zato mi ne odgovaraju albumi (jer, realno, ako mi se sa jednog albuma svide više od 3 pesme, to je za mene album mileniuma - šta ćete, takav sam 😛).
Eto, ne znam zašto sam ovo ispričao, ali u svakom slučaju ne može da škodi, a ono što ne škodi, znači da koristi 😀
Ако неко има леп, скинован Foobar2000, молио бих да подели самном фолдер програма🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari