Garant si omasio pri instalaciji onaj UAA microsoftov patch. Prvo to, pa drajver za zvucnu. A i stavi w7 sta se mucis |>
Nema sta da ne radi, to su najstandardnije moguce komponente. Doduse mene zeza wireless na puppy linuxu, al je to zbog toga sto je wireless na aceru neki malo noviji...
Sto se celeron vs core solo tice... ja sam se prvo brinuo oko toga, ali jednostavno core solo je vrlo malo jaci, ali i to na papiru (po realnim testovima nesto smesno, vise zbog prednosti u frekvenciji). Glavna prednost je sto core solo moze da trosi ispod 4w u idle, pa su onda na tim modelima napisali da baterija jos duze traje. Ima malo vise cachea.
dual core ulv je vec prava stvar, ali uglavnom povuce i cenu jedno 200e na gore, a mozda i vise. Nisam siguran da li proc u lenovo x300 spada u ULV, ali TO je masina... doduse i kosta nekih 4x vise od ovog mog.
BTW wind ima led ekran, cak mislim da je prvi sa doticnim i to je verovatno najbolji ekran koji je msi napravio.
Vertikalni uglovi gledanja na aceru su losi realno, gubi se kontrast za vrlo male promene... Meni uglovi gledanja nisu nikad preterano bitni, posebno kad uzmem u obzir velicinu masine, pa mogu da je stavim bukvalno 15 cm od nosa gdegod da sam.
Da se vratimo na cenu. Ja sam zenin wind platio oko 400e. Ovog timelinea oko 500 (btw gde to ima 3810 za te pare?!). Za tu razliku u ceni i godinu dana, dobio sam: puno vecu tastaturu odlicnu tastaturu, veci ekran sa normalnom rezolucijom, 3x vise dosta brzeg rama, noviji os (free upgrade na w7 koji sam vec porucio) i ubedljiviji kvalitet izrade. I fancy aluminijumski poklopac. Uglavnom, posto mi je zena zadovoljna (mada kuka za ram) vec godinu+ dana, ne vidim sto meni ne bi radio posao.
Acer je meni ranije vazio za totalni krs sto se izrade tice (uz fsc i msi), posebno u tom nizem segmentu. Sad sa ovim novim modelima (ne samo timeline, nego i 7735, 5736, 5536) i novim "mackolikim" tastaturama me je prvi put privukao da ga kupim. No vidim da grejanje jacih modela i dalje nije reseno, ali to na ovim culv masinama nije problem...