Svi smo masovno podneli zahtev za smanjenje racuna za prethodni mesec!
sve se mislim da ce da vam smanje, kad jedino resenje koji korisnici kabla i adsl PTT
imaju je da predju na Telekom ADSL ciji je PTT vecinski vlasnik
monopol je cudo
Svi smo masovno podneli zahtev za smanjenje racuna za prethodni mesec!
E jebali vas afirmisani torrent trackeri ... Decko je lepo objasnio. Ista stvar i kod ortaka mog. Preko dana zakuca na 60-62 i to je to. . . Ako ces uspeti da me ubedis da linux sa 300 seedera i 40 leachera ne moze preko 60 nego mi treba "afirmisani" torent tracker ...
http://broadband.mpi-sws.org/transparency/bttest.php
PS neverujem da postoji isp koji daje "garantovanu brzinu" za torente
Super. Ti si nas idol a sad...SBB, na privatnim trackerima sa 1.5/128 imam oko 180 KB/s.
Sine, ne znam sto psujes?! Nesto cu te da te pitam. Od tih 60 seedera koji seeduju linux koliko ih seeduje preko seedboxa? Ja sam pre par dana kod ortaka na faxu sa akademskom vezom izvlacio sa torrentleech-a jedan HD serijal od 100 GB za 2 sata otprilike :bottle: Bilo je 10 seedera, od toga njih 8 sa seedboxom. Ja sam bio jedini leecher.
Ma ti "afirmisani" trackeri nista ne valjaju ,)
Super. Ti si nas idol a sad...
Cinjanica da si na SBB nije odlucila tvoja strucnost i poznavanje neta vec penzioneri u zgradi koji nisu mogli da se zakace na PTT-KDS pa su se odlucili za sledecu "losiju" varijantu
Svi koji su na PTT-KDS na NBGD i ostalim delovima gde ga ima, su "kandzama" vojnih i ostalih penzionera koji ce pre da se odluce za "drzavnu" a ne neku "privatnu prevarantsku" firmu...
Znaci svi tvoji zakljucci nemaju veze sa temom.
Ako cu preko torenata biti konektovan na sve ukupno 3 coveka i od 1 vuci max brzinu posto njegov freakin' seedbox je brzi 10x od mog uploada ?Gde je poenta torrenata tu ?
Vjerovatno je mislio na samu prirodu torent protokola - ako se torenti koriste tako da imas jednog seedera sa ogromnim linkom i samo par leechera (sa slabijim linkom) onda ti i ne treba torent - mozes da podignes i obican web server pa ce i dalje sve raditi podjednako brzo.
Naravno, sve ovo nema veze sa PTT-om - kako sad stvari stoje ne postoji dovoljno afirmisantracker sa koga bi na PTT kablu mogao da skidas punom brzinom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari