Šta je novo?

Kineski simboli?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

okmijun

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2004
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7-7940x
Matična ploča
Asus x299 ROG
RAM
128GB DDR4
GPU
Titan X Pascal 12GB
Gde mogu da nadjem spisak kineskih simbola, znaci tipa kao neke poslovice, njima bitni znaci itd....u kratko treba da na jednoj vazi pise nesto na kineskom, al nesto njim bitno znacajno i prepoznatljivo, tipa kao kad bi kof nas na pixli pisalo "samo sloga srbina spasava", e dakle nesto u tom fazonu.
Al naravno da znam sta znace.

Pazi da ne istetoviraš nešto pogrešno :D

^^ ja sam na ovom linku trazio znake za tattoo :)

E hvala puno, a da pitam jos nesto, ona skulpturica, sa 3 majmuna /ne vidim ne cujem ne pricam/ sta uopste to znaci? Jel to kinesko ili indijsko?
Jel ima neko posebno ime ili...?

Ako u pravom smislu hoćeš da postaneš tipični srpski šaban, moraćeš i da istetoviraš te simbole. :d

Posle dugog puta, nauchish snagu svog konja; posle duze vremena, nauchish karakter svog prijatelja.

....tipa kao kad bi kof nas na pixli pisalo "samo sloga srbina spasava", e dakle nesto u tom fazonu.
Al naravno da znam sta znace.

Off.
Kaze prorocanstvo da ce se Srbi ujediniti kada se cetiri orla okrenu prema sebi, a ne ledja u ledja.

Sto ne biste istetovirali nesto na cirilici, staroslovenski font, bar bi posmatrac mogao da razume ?

Ahahahaha taman da bude jos veci dziber ko ovaj iz attacha :D :D :d

Prilozi

• 4br05me.jpg
    4br05me.jpg
    42.4 KB · Pregleda: 2,817
Dobro de ne morate odma da budete toliko negativni. Recimo da decko ima devojku kineskinju. I da zeli da joj pokloni neshto za rodjendan. Recimo srce koje je sam napravio i da zeli da na njemu pise neshto na kineskom a da doticnoj dami to znaci.

Ili recimo ide u kinu i oce opet da ponese neshto...

:trust: spada malo u domen SF-a ali ajde. Poenta je daj ne budite toliko negativni. Ne mora po pravilu da bude odma saban.

s' postovanjem JA:smoke:

Pa koja je poenta foruma ako nema hejta. Nije valjda da naučimo nešto :D

E moderatore, moderatore ti si prvi poceo da hejtujesh. A decko cak lepo napisao

njima bitni znaci itd....u kratko treba da na jednoj vazi pise nesto na kineskom

Oduzimaju ti se 2 bambija i dodeljuju protivnickoj ekipi :p

Nisam prvi počeo, samo sam pokušao da mu kažem da lako može da se zayebe, jer sam i ja nešto pokušavao sa jednim japanskim izrazom i nije to baš tako jednostavno kao što možda deluje :).

Dobro de ne morate odma da budete toliko negativni. Recimo da decko ima devojku kineskinju. I da zeli da joj pokloni neshto za rodjendan. Recimo srce koje je sam napravio i da zeli da na njemu pise neshto na kineskom a da doticnoj dami to znaci.

Ili recimo ide u kinu i oce opet da ponese neshto...

:trust: spada malo u domen SF-a ali ajde. Poenta je daj ne budite toliko negativni. Ne mora po pravilu da bude odma saban.

s' postovanjem JA:smoke:
Mora da i ti imaš istetovirane kineske simbole :d:D:d :-devil-:

Gresis ovaj gresis silno sine. Nikakve tetovaze nemam. ;) Samo sam dobro raspolozen. Petak. Vikend. .....

Igr`o se i ja sa japanskim znakovima, al` fala bogu ne po sebi...isto ovako (samo drugi simboli) je sa druge strane..Chrome reflective finish :)

Kakve veze kineski znakovi imaju sa IT-em ?

Pa kako ce bez IT-a da pronadje kineske znakove?

aj ti aj ti aj ti, kod da se prodaje droga ***, pusti malo ljude da caskaju....

Dok je god IT nek caskaju ne malo nego koliko god hoce ...
A nije IT sve sto se moze povezati sa ITem jer po toj logici sve na svetu je IT

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno